Autovadītājs nāvējoši notriec gājēju, uzbrauc stāvošai mašīnai un izraisa sadursmi ar “Toyota”

Aizvadītajā diennaktī Rīgā kāds 1964.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Toyota” nāvējoši notriecis gājēju, uzbraucis stāvošam “Peugeot” un izraisījis sadursmi ar “Toyota”, aģentūru LETA informēja Valstspolicijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Negadījumā cietušajam gājējam, kuram konstatēta politrauma un vēlāk arī klīniskā nāve, tika veikti reanimācijas pasākumi, taču diemžēl tie beidzās nesekmīgi.

“Toyota” vadītājs ar galvas sasitumu un smadzeņu satricinājumu ievietots Paula Stradiņa slimnīcā, savukārt “Toyota” pasažiere ar galvas sasitumu, iespējamu galvas smadzeņu satricinājumu, krūšu kurvja sasitumiem un iespējamu kreisā apakšdelma lūzumu nogādāta Gaiļezera slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki.

Ceļu satiksmes negadījums ar cietušo noticis vakar Jelgavas novada Sesavas pagastā, kad uz autoceļa Dobele-Bauska 1995.gadā dzimis autovadītājs uzbrauca 1990.gadā dzimušam gājējam, kurš ar smadzeņu satricinājumu, vēdera sasitumu un alkohola reibumu ievietots Jelgavas slimnīcas traumatoloģijas nodaļā.

Savukārt Jūrmalā kāda 1987.gadā dzimusi sieviete, netiekot galā ar automašīnas vadību, uzbrauca trim kokiem, gūstot galvas smadzeņu satricinājumu un ribu lūzumu.

Uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši 168 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu – 77 – noformēts Rīgā.

Rīgas reģionā vakar reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē – pieci, Zemgalē – septiņi, Kurzemē – seši, bet Vidzemē – četri.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.