Pirmo reizi Molā varēs balsot par “Gada auto 2015”

No 1. novembra, konkursa “Latvijas Gada auto 2015” ietvaros, t/c „Mols” sadarbībā ar “Latvijas Gada auto” organizatoriem atklāta lielformāta fotoizstāde, kurā ikvienam t/c „Mols” apmeklētajam ir unikāla iespēja apskatīt un balsot par savu pretendentu titulam „Mola Gada auto 2015”.

Foto: Publicitātes attēls

Visu novembri fotoizstādē būs apskatāmas 27 konkursa „Latvijas Gada auto 2015” dalībnieku automašīnas. Par godpilno titulu šogad cīnās: Škoda Rapid Spaceback, Škoda Octavia Scout, Jeep Cherokee, Nissan Qashqai, Nissan Pulsar, Nissan X-Trail, Renault Megane Grandtour, Renault Twingo, Renault Trafic, Dacia Duster, Opel Insignia Country Tourer, Seat Leon ST, Honda Civic Tourer, Mazda3, Maserati Ghibli, Mini Cooper S / 5DOOR, Fiat 500L Trekking, Fiat Ducato, Volkswagen Golf Sportsvan, Volkswagen Passat, Audi A6, Peugeot 508, Subaru WRX STI, Ford Mondeo, Ford Tourneo Connect, Ford Transit un Ford Transit Courier.

“Šogad vēlamies aizsākt skaistu tradīciju, ko kā autobraucēju iecienītākais tirdzniecības centrs plānojam turpināt arī turpmākajos gados. Gan t/c “Mols”, gan konkurss „Latvijas Gada auto” šogad svin 16 gadu jubileju. Atzīmējot šos dubultsvētkus, esam nolēmuši pasniegt īpašu t/c „Mols” balvu mūsu apmeklētāju iecienītākajam automobilim, kā arī iepriecināt ikvienu tirdzniecības centra apmeklētāju un auto entuziastu, izdodot īpašu t/c „Mols” žurnālu, kurā ikvienam ir iespēja ieskatīties 16 gadu senā pagātnē un atcerēties Gada auto titulu ieguvējus kopš konkursa pirmsākumiem,” stāsta t/c „Mols” menedžere Lelde Gangnuse – Bērziņa.

Konkursa „Latvijas Gada auto” mērķis ir pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. Jau 11. oktobrī t/c „Mols” stāvvietā ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt automašīnas, kas pretendē uz „Latvijas Gada auto 2015” titulu, bet no 1.līdz 30.novembrim katrs ir aicināts nobalsot par sev tīkamāko auto t/c „Mols” rīkotās fotoizstādes ietvaros. 6. decembrī “Latvijas Gada auto 2015” noslēguma ceremonijas laikā tiks paziņots arī „Mola Gada auto 2015” titula ieguvējs, turklāt t/c „Mols” balsojums tiks pieskaitīts arī Vislatvijas vērtējumam, noskaidrojot „Latvijas Gada auto 2015 tautas simpātiju”.

„Esam iepriecināti, ka t/c „Mols” uzsācis šādu iniciatīvu, kas sniedz sabiedrībai un konkursam „Latvijas Gada auto” jaunas iespējas. T/c „Mols” ir autobraucējiem iemīļots tirdzniecības centrs, tāpēc mūs, kā konkursa organizatorus īpaši interesē autovadītāju viedoklis, kas paši vēlāk brauks ar konkursam pieteiktajiem automobiļiem. Parasti sabiedrības balsojumā uzvar premium klases automobiļu, taču mēs aicinām izvērtēt pieteiktos automobiļus nevis no sapņu auto skatījuma, bet pragmatiski ņemot vērā katra automobiļa cenu, uzturēšanas izmaksas un degvielas patēriņu”, stāsta konkursa un iAuto.lv vadītājs Māris Ozoliņš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.