Sākts kriminālprocess par Bauskā notikušo “BMW” autoavāriju ar trim cietušām pusaudzēm

Valsts policijā sākts kriminālprocess par nedēļas nogalē notikušo satiksmes negadījumu, kurā automašīna BMW ietriecās ēkas sienā un cieta trīs pusaudzes.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka negadījums Bauskā, Kalna ielā, noticis naktī no sestdienas uz svētdienu, 2.novembri, ap plkst.0.30. Pēc sākotnējās informācijas, kāds vīrietis, vadot automašīnu “BMW 735”, netika galā ar auto vadīšanu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās ēkas sienā, to bojājot.

Negadījumā cieta 1987.gadā dzimušais vīrietis un trīs pusaudzes – viena 2000.gadā dzimusi un divas 1999.gadā dzimušas nepilngadīgas jaunietes.

VP noskaidro negadījuma apstākļus un izmeklēšanas interesēs pagaidām sīkāku informāciju nesniedz, informēja VP pārstāve.

Bauskas novada bāriņtiesā aģentūru LETA informēja, ka pagaidām no policijas nav saņemta informācija, kas būtu saistīta ar aizdomām par vīrieti ar trim pusaudzēm šajā nakts braucienā, un bāriņtiesā par šo negadījumu pagaidām nekāda lietvedība nenotiek, tā ir tikai policijas pārziņā.

Kā ziņots, naktī uz 2.novembri avārija ar daudziem cietušajiem notikusi Bauskā, Kalna ielā, kur BMW vadītājs nenoskaidrotos apstākļos nav spējis kontrolēt auto un ietriecies ēkas sienā. Šajā avārijā cieta četri braucēji – 27 gadus vecs vīrietis un trīs 14 līdz 15 gadus vecas jaunietes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.