Rīgā automašīna smagi traumē gājēju

Vakar Rīgā automašīna notrieca kādu 45 gadus vecu sievieti, kura šoka stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Gunāra Astras ielā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Volvo”, notrieca gājēju, 1968.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām šoka stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Kurzemes prospektā, 1962.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Opel”, notrieca gājēju, 1974.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar galvas traumu alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Andreja Saharova ielā, 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Renault” notrieca gājēju, 1966.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka Babītes novadā, autoceļa Rīga-Liepāja 15.kilometrā, 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Chrysler”, sadūrās ar kravas automašīnu “Scania” ar puspiekabi. Automašīnas “Chrysler” vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 40 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu, 14 no tiem bija autovadītāji un divi – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.