Veho kļūs par oficiālo Automobiles Citroën importētāju arī Lietuvā

Sākot ar 2014. gada 1. janvāri Automobiles Citroën oficiālais importētājs Lietuvā būs uzņēmums SIA VEHO, kas ir VEHO Group Oy Ab meitas uzņēmums un jau kopš 2004. gada darbojas kā Automobiles Citroën importētājs un izplatītājs Latvijā. Importa un tirdzniecības struktūras maiņa realizēta ar mērķi nostiprināt šī zīmola pozīcijas, kā arī attīstīt ilgtspējīgu un kvalitatīvu tirdzniecības un pēc-pārdošanas apkalpošanas tīklu arī Lietuvas tirgū.

„Pastāvīgi mainīgā Eiropas automobiļu tirgus vide un tendences liek auto ražotājiem un izplatītājiem nepārtraukti sekot līdzi iespējām paaugstināt savu konkurētspēju un efektivitāti, kā arī novērtēt klientu vajadzības, to maiņu un strādāt pie klientu apkalpošanas kvalitātes standartu celšanas. Pēdējos gados Automobiles Citroën ir spēcinājis savas pozīcijas Baltijas valstīs, īpaši uzlabojot pārdošanas rādītājus un audzējot tirgus daļa Igaunijā un Latvijā,” stāsta SIA VEHO valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda, papildinot, ka „lai attīstītu zīmolu un tā pārstāvniecību Lietuvā, PSA Peugeot Citroën un VEHO Group Oy Ab ir vienojušās par esošā importa un tirdzniecības tīkla restrukturizāciju, padarot to centralizēti organizētu un efektīvāku.”

Raimonds Dūda Foto: Publicitātes foto

„Esam gandarīti, ka mūsu sniegums un rezultāti, kā arī PSA Peugeot Citroën vadības atbalsts ir devuši iespēju SIA VEHO kļūt par CITROËN oficiālajiem importētājiem arī Lietuvā. Neapšaubāmi tas ir augsts mūsu darba novērtējums. Ticu, ka spēsim ar rezultātiem gan tirdzniecības, gan klientu apkalpošanas un apmierinātības jomā apliecināt, ka esam gatavi darboties arī ārpus Latvijas,” uzsver R. Dūda.

No nākamā gada sākuma CITROËN automobiļu dīlera un autorizētā servisa funkcijas Lietuvā ir uzticētas UAB Krasta Auto Vilnius, kas ir Lietuvā labi zināmās automobiļu tirdzniecības, pēc-pārdošanas apkalpošanas un servisa kompānijas Modus Group meitas uzņēmums. SIA VEHO un UAB Krasta Auto Vilnius parakstītā vienošanās paredz, ka sākot no 2014. gada 2. janvāra UAB Krasta Auto Vilnius nodrošinās CITROËN dīlera, pēc-pārdošanas garantijas un servisa funkcijas. Līdzšinējais Automobiles Citroën importētājs un dīleris Lietuvā VEHO Group Oy Ab meitas uzņēmums UAB VEHO aptur savu operatīvo darbību, taču turpinās funkcionēt līdz visu savu juridisko un finansiālo saistību izpildei.

Par CITROËN
Automobiles Citroën ir dinamisks un radošs zīmols, kas darbojas automobiļu tirgū jau 90 gadus. 2010. gadā zīmols ieviesa premium modeļu līniju, kuras pirmais DS modelis – DS3 – drīz tika papildināts ar nākamajiem – DS4 un DS5. Automobiļu ražošanā balstoties uz zīmola Créative Technologie stratēģiju, CITROËN patlaban piedāvā klientiem plašu modeļu klāstu gan vieglo auto, gan komerctransporta segmentā. Automobiles Citroën ir 10 000 klientu apkalpošanas punktu 90 valstīs. 2012. gadā uzņēmums visā pasaulē pārdevis vairāk nekā 1.2 miljonus automobiļu.

Par SIA VEHO
VEHO Group Oy Ab ir vadošais uzņēmums Somijas automobiļu biznesā un dominējošs spēlētājs Baltijas valstīs un Zviedrijā. VEHO Group Oy Ab tika dibināta 1939. gadā, lai nodarbotos ar Mercedes-Benz importu un izplatīšanu Somijā. SIA VEHO ir VEHO Group Oy Ab meitas uzņēmums. Patlaban SIA VEHO sadarbojas ar vairākiem autoražotājiem automobiļu importa, izplatīšanas un pēc-pārdošanas servisa jomā gan vieglo, gan komerctransporta un smago automašīnu segmentos. SIA VEHO ir CITROËN oficiālais pārstāvis Latvijā kopš 2004. gada sākuma, apvienojot gan importētāja, gan izplatītāja funkcijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.