Krievu „Datsun” daļēji atklāts (+ foto)

Globālajā tīmeklī nonākuši „AvtoVAZ” rūpnīcā uzņemti attēli, kuros redzams daļēji atklāts jauns „Datsun” modelis, kas tiks ražots speciāli Krievijas tirgum.

Daļēji atsegtais automobiļa priekšgals ļauj noprast, ka Krievijas „Datsun” izmantots līdzīgs dizains kā Indijas un Indonēzijas tirgiem ražotajiem hečbekam Go un minivenam „Go+,” redzams arī, ka automašīnai ir pietiekoši augsts klīrenss, kas Krievijas apstākļos ir tikai pozitīvi. Agrāk internetā bija publicēti arī Krievijas „Datsun” sedana attēli, kas atšķiras tikai ar savādāku priekšējo buferi.

„Datsun” cena Krievijas tirgū sāksies no 380 000 rubļu (6072 Ls) un kā atklājis „Datsun” markas reģionālais direktors Krievijā Žeroms Sego, labi nokomplektēts „Datsun” maksās lētāk nekā cenu ziņā vispieejamākais „Nissan.” Viņš piebildis, ka Krievijas tirgum paredzēti divi „Datsun” modeļi, kuriem jau izvēlēti nosaukumi, tomēr atklāt tos vēl nedrīkst.

„Datsun” Krievijas varianta sērijveida ražošanai jāsākas 2014.gada aprīlī.

Kompānija „Datsun” ir „Nissan Motor Company” sastāvdaļa. „Datsun” pastāvēja no 1931. līdz 1986.gadam un savu darbību atkal atsāka 2013.gadā.

Foto: Clubdatsun.ru

Foto: Clubdatsun.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.