Rīgā nāvējoši traumēta gājēja

Rīgā apvidus automašīna nāvējoši traumēja kādu 77 gadus vecu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Kastrānes ielā 1967.gadā dzimuša vīrieša vadīta apvidus automašīna “Jeep” notrieca gājēju, 1936.gadā dzimušu sievieti, kura no gūtajām traumām neatliekamās palīdzības automašīnā nomira.

Savukārt Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatves un Vienības gatves krustojumā, 1973.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna “Audi” notrieca divas gājējas – 1998. un 1999.gadā dzimušas jaunietes. Abas cietušās ar dažādām traumām nogādātas slimnīcā.

Rīgā, Tilta ielā, 1952.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu “MAN” ar piekabi, notrieca gājēju, pagaidām neidentificētu sievieti, kura ar smagu galvas traumu komas stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Jēkabpils novada Dunavas pagastā 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot velosipēdu, sadūrās ar citu velosipēdisti, 1963.gadā dzimušu sievieti. Negadījumā cieta velosipēda vadītāja, kura ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 44 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 14 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji un seši – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci cilvēki – divi autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.