Nākamās paaudzes Nissan Qashqai cena no 11 940 LVL (+ foto)

Nākamās paaudzes Nissan Qashqai tika atklāts pagājušajā ceturtdienā Londonā. Tas jau ir pieejams iepriekšējai pasūtīšanai, un oficiālā pārdošana sāksies 2014. gada februārī.

Nākamās paaudzes Nissan Qashqai tika atklāts pagājušajā ceturtdienā Londonā. Tas jau ir pieejams iepriekšējai pasūtīšanai, un oficiālā pārdošana sāksies 2014. gada februārī. Nākamās paaudzes Nissan Qashqai cena būs, sākot no 11 940.64 Ls jeb 16 990 €.

Nissan Qashqai 2014

Nissan Qashqai jau sen ir krosoveru tirgus līderis, un kopš 2007. gada ir uzbūvēti vairāk nekā 2 miljoni tā eksemplāru. Esošais Nissan Qashqai tirgū ir jau 7 gadus, padarot to par visveiksmīgāko Nissan automobiļa modeli Baltijas valstīs kopš 2007. gada un esot pēdējo 7 gadu laikā pārdotāko automobiļu TOP 5.

2014. gada februārī nonākot pārdošanā, pilnīgi jaunais Qashqai nostiprinās Nissan līderpozīciju krosoveru segmentā.

Augstākās klases tehnoloģijas, otrās paaudzes krosovera dizains un uzlabota dinamika – tas viss apvienots, veidojot nākamās paaudzes Nissan Qashqai būtību.

Nākamās paaudzes Nissan Qashqai ir pilns inovatīvu tehnoloģiju. Tas autovadītājiem dāvā visaptverošu modernu tehnoloģiju klāstu, kas uzlabo ikvienu braukšanas aspektu. Nissan „drošības vairoga” tehnoloģijas tagad ietver arī autonomo ārkārtas bremzēšanas sistēmu, autovadītāja modrības uzraudzības palīgsistēmu un ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu, kā arī vairākas citas svarīgas palīgsistēmas, bet inteliģentā automobiļa stāvvietā novietošanas palīgsistēma atvieglo braukšanas manevrus pilsētā. Jaunā Qashqai mērķis ir padarīt augstākās klases tehnoloģijas pieejamas visiem.

Inovācijas turpinās arī jaunā Qashqai piedziņu klāstā, kas ir tik plašs un efektīvs kā vēl nekad. Visos dzinējos tiek izmantots turbokompresors, kas ļauj samazināt dzinēja tilpumu, emisijas un degvielas patēriņu, vienlaikus nodrošinot izcilu veiktspēju ar klasē zemākajām CO2 emisijām – sākot no tikai 99 g/km. Efektivitāti vēl vairāk uzlabo plašā svara samazināšanas programma, kas, par spīti jaunā aprīkojuma pievienošanai, dažu modeļu svaru ļāvusi samazināt par 40 kg.

Kaut arī priekšpiedziņas versijas veidos lielāko daļu pārdošanas apjoma vairākumā tirgu, būs pieejama arī pilnpiedziņas ALL-MODE 4×4-I versija ar sešu pārnesumu manuālo pārnesumkārbu.

Nākamās paaudzes Nissan Qashqai cena būs, sākot no 11 940.64 Ls jeb 16 990 €.

Nissan Qashqai 2014 Foto: Publicitātes attēls

Nissan Qashqai 2014 Foto: Publicitātes attēls

Nissan Qashqai 2014 Foto: Publicitātes attēls

Nissan Qashqai 2014 Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.