TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Volkswagen Tiguan uzlabojumi īstajā laikā un vietā (+VIDEO)

Šoreiz TV Auto ziņas testē modernizēto VW Tiguan R Line komplektā ar 1,5 litru TSI benzīna turbomotoru. Tam ir 150 zirgspēku. Kopā ar priekšpiedziņu un DSG kārbu tas kā bija, tā arī paliks viens no populārākajiem Tiguan modeļiem.

 

Bet esiet mierīgi – Tiguan varēs dabūt arī ar dīzeli un visu riteņu piedziņu. Salons pat vairāk kā ārpuse skaidro R Line kolekcijas plašo slavu. Melns no griestiem līdz grīdai, tāds Tiguan izskatās prestižs un dārgs, gluži kā mazs Toureg. Modernizētajam Tiguan ir arī jaunā parauga Volkswagen stūre – ar vadības pogām, kas īsti nav pogas un darbojas tikai tad, kad ieslēgta aizdedze. Klimata iekārtā gan pazaudējusi visas pogas, un kļuvusi skārienjūtīga. Par piemaksu Tiguan tagad var dabūt Harmann Kardon skaņas sistēmu.

Viens no mīnusiem varētu būt tāds, ka daudzi nemaz nevar tādu Tiguan atļauties. Cik tad maksā šis auto? Sākuma cena ir 23 700 eiro, un, jā, šis auto maksā vairāk. Mēs veicām ekspresaptauju – cik varētu maksāt jaunais Tiguan R – Line, balts, ar LED lukturiem un visu pārējo. Caurmēra minējums bija starp 42 un 45 000 eiro. Agrāk tā arī bija. Šis maksā 37 000 eiro. Ar visu, kas tur iekšā, tas ir godīgs piedāvājums. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.