Ford iepazīstina ar elektrisko E-Transit (+ FOTO)

Ford atklājis informāciju par elektriskās piedziņas kravas furgonu E-Transit, kas pircējiem tiks piedāvāts no 2022.gada.

Ford darījis zināmu, ka visas E-Transit modifikācijas tiks komplektētas ar 269 Zs (430 Nm) jaudīgu elektromotoru, bet gaitas rezerve sniegsies līdz pat 350 km. Enerģijas krājumus varēs atjaunot ar speciālas ātrās uzlādes iekārtas palīdzību un tas aizņems aptuveni 45 minūtes, izvēloties to papildināt no 15 līdz 80 procentiem. Motors piedzen aizmugures ass riteņus, pilnpiedziņas versijas nav plānotas, tāpat kā kāds cenu ziņā izdevīgāks variants ar mazāku bateriju.

Zināms, ka klientiem tiks piedāvātas vairākas E-Transit versijas ar kravnesību no 1616 līdz 1967 kg, bet cenas varētu sākties no atzīmes 45 000 dolāru.

Pēc izskata elektriskais Transit no saviem iekšdedzes motoru brāļiem atšķiras maz – uzkrītošākā pazīme ir radiatora reste ar zilās krāsas līnijām un lielo Ford emblēmu zem kuras arī atrodas vāciņš ar uzlādes kabeļa pieslēgligzdu.

E-Transit būs aprīkots ar SYNC 4 multimediju sistēmu un 12 collu displeju. Vadītājam palīdzēs adaptīvā kruīza kontrole, neredzamās zonas uzraudzības sistēma, apkārtskata kameras un elektroniskā atpakaļgaitas braukšanas palīgsistēma.

Tirgū elektriskais Transit gaidāms 2022.gada pavasarī un to piedāvās gan ASV, gan Eiropas tirgos. Eiropā tā galvienie konkurenti būs Peugeot E-Expert, Citroen e-Jumpy un Opel Vivaro-e.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.