Siguldā pēc savstarpējas sadursmes slimnīcā nogādāti divi velosipēdisti

Vakar Siguldā traumas pēc savstarpējas sadursmes guvuši divi velosipēdisti.

Negadījums noticis Šveices ielā, kur sadūrušies 1987.gadā un 1990.gadā dzimuši velosipēdisti. Abi vīrieši ar traumām nogādāti slimnīcā.

Dobeles novada Naudītes pagastā 1989.gadā dzimušam motociklistam priekšā izskrējis suns. Lai izvairītos no sadursmes ar dzīvnieku, vīrietis nobraucis no ceļa un apgāzies. Pēc negadījuma motociklists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt 1935.gadā dzimis vīrietis, braucot pa ceļu Sloka-Talsi, nav pārliecinājies par satiksmes drošību, un veicot kreiso pagriezienu, sadūries ar automašīnu “Ford Focus”, kuru vadījusi 1974.gadā dzimusi sieviete. Velosipēdists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar uz Latvijas ceļiem pieķerti 12 dzērājšoferi un četri agresīvi braucēji. 

No apturētajiem dzērājšoferiem četri bija Zemgalē, trīs – Rīgas reģionā, pa diviem – Kurzemē un Latgalē, bet viens – Vidzemē.

Visi četri agresīvie braucēji apturēti Rīgas reģionā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 218 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk protokolu noformēti Rīgas reģionā – 128. Zemgalē noformēti 46 protokoli, Vidzemē – 36 protokoli, Latgalē – 26 protokoli un Kurzemē – 22 protokoli.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar 16 cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.