Jaunā Ford Edge izmēģinājuma braucieni 4×4 un meža trasē

Piektdien, 5. augustā Latvijā tika prezentēts jaunais Ford Edge, braukšanas spējas tika pārbaudītas gan sporta kompleksa “333” meža trases peļķēs un brikšņos, gan kalnu trases bezceļos.

Ford Edge prezentācijas dalībniekiem bija iespēja izmēģināt divas sporta kompleksa “333” trases. Ford Edge izmēģinājumu laikā apmeklētāji ļāva izbaudīt apvidus auto paredzēto 4×4 trasi, kas piedāvā daudzveidīgu segumu un asas nogāzes, kā arī meža trasi, kas braucējus pārsteidza ar ūdeni, dubļiem un citiem šķēršļiem.

Brauciens izvēlētajos maršrutos ļāva izbaudīt Ford Edge komplektāciju, ko var pasūtīt kā papildus aprīkojumu par 210 EUR Titanium un 270 EUR Sport versijai, iekļauto platleņķa kameru, kas ļāva izvērtēt gan trases bedru izmērus, gan kontrolēt auto vadāmību, atrodoties kalna spicē. Un, protams, to visu darot patīkamā klusumā, pateicoties trokšņu slāpēšanas sistēmām, kas ir viena no automobiļa galvenajām iezīmēm. Kamēr viesi rindas kārtībā devās trasēs testēt jauno Edge, gaidītājiem bija iespēja izmest lokus ar “Gada Auto 2017” pretendentu Ford Mustang.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.