Apgāžoties automašīnai, slimnīcā nonākuši divi jaunieši

Vakar Stopiņu novadā, Ulbrokā, 1992.gadā dzimušam vīrietim netiekot galā ar automašīnu “Nissan”, spēkrats apgāzies, kā rezultātā traumas guvis gan vadītājs, gan pasažieris.

Netiekot galā ar automašīnu, jaunietis uzbraucis pie ceļa esošam pauguram un rezultātā automašīna apgāzusies. Līdz ar to traumas guva arī 1995.gadā dzimis pasažieris. Abi jaunieši nogādāti slimnīcā.

Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi motociklisti.

Rīgā, Vesetas ielā notikusi sadursme starp automašīnu “Opel Astra Station Wagon”, kuru vadīja 1983.gadā dzimusi sieviete, un motociklu “Honda CB600”, kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Tāpat Siguldas novadā 1961.gadā dzimis vīrietis ar motociklu “Yamaha” nobrauca no ceļa braucamās daļas un nokrita, rezultātā gūstot miesas bojājumus. Viņš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, kāds 1961.gadā dzimis vīrietis ar mopēdu braucis vairāk nekā 1,5 promiļu alkohola reibumā. Spēkrats apgāzies, kā rezultātā cieta 1973.gadā dzimusi mopēda pasažiere. Pēc negadījuma sieviete nogādāta slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēts 271 administratīvā pārkāpuma protokols.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā – 111. Zemgalē reģionā noformēti 35 protokoli, Vidzemē – 59, Kurzemē- 51, bet Latgalē 15 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu reibumā sodīti 19 šoferi, no tiem pa diviem Latgales un Zemgales reģionā, bet pa četriem – Vidzemes un Kurzemes reģionā. Savukārt Rīgā sodīti septiņi autovadītāji.
Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši 10 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.