Pēc sadursmes ar kravas automašīnu slimnīcā nogādāts velosipēdists

Vakar Ogres novadā sadursmē ar kravas automašīnu cietis velosipēdists.

Sadursme notikusi starp 1974.gadā dzimušu velosipēdistu un nenoskaidrotu kravas automašīnu, kuru vadījis nenoskaidrots šoferis. Velosipēda vadītājs negadījumā guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Arī Pļaviņās nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu aizķēris 1995.gadā dzimušu velosipēdisti, kura nokritusi un guvusi traumas. Sieviete nogādāta slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Brīvības ielā, 2005.gadā dzimusi meitene šķērsojusi gājēju pāreju, kad luksoforā dedzis sarkanais signāls, kā rezultātā viņai uzbraukusi automašīna “Mercedes Benz”, ko vadījis 1996.gadā dzimis vīrietis. Meitene pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Jaunciema gatvē, notikusi sadursme starp 1972.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu “Audi” un 1983.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu “Chrylser”. Negadījumā cietušas 2007. un 2005.gadā dzimušas meitenes, kas braukušas “Chrysler”, kā arī 1945.gadā dzimusī automašīnas “Audi” pasažiere. Visas cietušās nogādātas slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 233 administratīvā pārkāpuma protokoli. 

Rīgas reģionā noformēti 125 protokoli, Zemgales reģionā – 43 protokoli, Vidzemes reģionā – 23 protokoli, Latgales reģionā – 28 protokoli, bet Kurzemes reģionā noformēti 14 protokoli.

Par sēšanos pie stūres alkohola reibumā pieķerti septiņi šoferi, no tiem trīs – Rīgas reģionā un pa diviem Kurzemes un Latgales reģionā.

Savukārt par automašīnas agresīvu vadīšanu apturēti četri šoferi Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.