Inčukalna novadā traktors uzbraucis velosipēdistei

Vakar Inčukalna novadā traktors uzbraucis kādai velosipēdistei un traumējis viņu.

Negadījums noticis ceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene) 39,7.kilometrā, kur 1962.gadā dzimis vīrietis ar traktoru uzbraucis 1938.gadā dzimušai velosipēdistei. Sirmgalve pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Tilta un Sarkandaugavas ielu krustojumā, strauji bremzējot pilsētas sabiedriskajam transportam, tajā nokritis un traumas guvis 1954.gadā dzimis vīrietis. Arī Jēkabpilī, strauji bremzējot pasažieru autobusam, tā salonā nokritusi un traumas guvusi 1935.gadā dzimusi sieviete.

Tukuma novada Tumes pagastā, 1981.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu, nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā motocikls apgāzies un vīrietis guvis traumas. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu policija noformējusi 229 administratīvā pārkāpuma protokolus.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā – 90. Zemgalē par ātruma pārsniegšanu noformēts 51 protokols, Vidzemē – 39 protokoli, Kurzemē – 30 protokoli, bet Latgalē – 19 protokoli.

Vēl seši šoferi pieķerti par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā – pa diviem Rīgas, Vidzemes un Latgales reģionā.

Savukārt par agresīvu braukšanu apturēts viens šoferis Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 32 negadījumi ar 10 cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.