Nespējot novadīt motociklus, vakar Rīgā cietuši divi to vadītāji

Nespējot tikt galā ar saviem spēkratiem, vakar Rīgā traumas guvuši divi motociklisti.

Kārļa Ulmaņa gatvē, nobraucot no dzelzceļa pārvada starp Vienības gatvi un Ojāra Vācieša ielu, 1974.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motociklu “Kawasaki”, kā rezultātā guvis miesas bojājumus un nogādāts slimnīcā.

Bet Starta ielā 1970.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar motociklu “Honda”, kā rezultātā vīrietis nokritis no spēkrata un guvis traumas. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Dzirciema ielā, uz regulējamās gājēju pārejas notikusi sadursme starp 1979.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu “Mercedes Benz” un velosipēdu, kuru vadījis 2002.gadā dzimis zēns. Bērns negadījumā guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Aleksandra Čaka ielā, 1992.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Ford” uz gājēju pārejas uzbraucis 1995.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Bet Ventspilī, Ganību ielā, 1956.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volkswagen UP” uzbraucis 1931.gadā dzimušam vīrietim, kurš ielu šķērsojis pa velosipēdistiem paredzētu ceļu. Vīrietis guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 247 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā – 95. Zemgales reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 73 protokoli, Vidzemes reģionā 32 protokoli, Latgales reģionā 29 protokoli un Kurzemes reģionā 18 protokoli.

Automašīnas vadīšanā alkohola reibumā pieķerti deviņi šoferi, no tiem četri Rīgas reģionā, trīs Zemgales reģionā un divi Latgales reģionā.

Bet par agresīvu automašīnas vadīšanu noformēts viens protokols Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 43 negadījumi ar desmit cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.