Nebijusi iespēja pagarināt jauna auto vērtību ar “Garantijas KASKO”

Apdrošināšanas sabiedrība “Baltikums Vienna Insurance Group” AAS piedāvā pilnībā jaunu pakalpojumu Latvijas auto apdrošināšanas tirgū – “Garantijas KASKO”, kas ļauj pagarināt jauna auto vērtību par 2 gadiem.

“Garantijas KASKO” varēs iegādāties tikai jaunām vieglajām automašīnām no autorizēta izplatītāja Latvijā. “Garantijas KASKO” segs virkni nozīmīgu risku un atlīdzības izmaksās no jauna auto pilnās vērtības, neņemot vērā nolietojumu un tā brīža tirgus cenu. “Garantijas KASKO” darbosies divus gadus, kuru laikā polisi nevajadzēs atjaunot.

Uzņēmums “Baltikums Vienna Insurance Group” AAS no 2015. gada ir Austrijas apdrošināšanas sabiedrības “Vienna Insurance Group” (VIG), kas iegādājās “Baltikums” AAS akcijas, koncerna daļa. Jauno īpašnieku mērķis ir piedāvāt Latvijā nebijušu un kvalitatīvu KASKO produktu, kas atbilst jauno transportlīdzekļu īpašnieku vajadzībām. Tas ir dārgāks un daudz kvalitatīvāks produkts, kas motivēs iedzīvotājus izvēlēties jaunus transportlīdzekļus. “Vēlamies mainīt KASKO pieredzi, lai sniegtu maksimālu drošības sajūtu mūsu klientiem, uzņemoties jauno auto galveno risku uz sevi, un tā arī palīdzot attīstīt jauno auto pārdošanas tirgu Latvijā,” par jauno produktu stāsta KASKO nodaļas vadītājs Vitālijs Haleckis. Bet KASKO ir tikai pirmais piedāvājums uzņēmuma attīstības koncepcijā, ko izstrādājuši jaunie īpašnieki. Drīzumā patērētājiem tiks piedāvāti kvalitatīvi apdrošināšanas pakalpojumi citās jomās, nākamais gaidāms īpašumu apdrošināšanā.

Latvijā jaunu auto tirgum ir tendence attīstīties, tāpēc “Baltikums Vienna Insurance Group” AAS ir izstrādājis jauno pakalpojumu “Garantijas KASKO”, kas būs atbalsts jaunu auto tirgum kopumā, jo atlīdzinās līdzvērtīga jauna transportlīdzekļa cenu divus gadus pēc kārtas. Līdz ar to jaunu auto īpašnieki varēs izvairīties no nepatīkamā fakta, ka, izbraucot no salona, auto zaudē līdz pat 20 % no savas vērtības un kļūst par “mazlietotu auto”. “Garantijas KASKO” varēs iegādāties visu marku jaunajām vieglajām automašīnām.

“Garantijas KASKO” būs daudz priekšrocību, ko novērtēs ikviens jauna auto īpašnieks, – nemainīga apdrošinājuma summa, kas nav atkarīga no tirgus vērtības, remonts tikai pie konkrēta ražotāja oficiālā dīlera, pašrisks 0 %, transportlīdzekļa aizvietošana un nesamazināta apdrošinājuma summa arī pēc atlīdzības izmaksas. Apdrošināšana darbosies arī attiecībā uz bagāžu, auto numura zīmēm, atslēgām, auto tehniskajiem dokumentiem, riepām, dzīvnieku radītiem bojājumiem. Tiks nodrošināta diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa. Arī atlīdzību pieteikšana būs vieglāka – interneta vietnē polise24.lv vai pa diennakts tālruni 80002001.

Auto asociācijas pārstāvis Pēteris Rubulis jauno “Garantijas KASKO” vērtē kā interesantu un apsveicamu produktu, jo “Baltikums Vienna Insurance Group” AAS piedāvā nevis kārtējo “lēto” apdrošināšanu, kādu tirgū ir daudz, bet gan kvalitatīvāku produktu, kas varētu palielināt apdrošināšanas sabiedrības vērtību patērētāju acīs.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.