Daugavpilī autovadītāja notriekusi motociklistu, braucot atpakaļgaitā

Vakar Daugavpilī kāda sieviete, braucot ar automašīnu atpakaļgaitā, notriekusi motociklistu.

Negadījums noticis Valkas ielā, kur 1989.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Audi A6”, izbraucot atpakaļgaitā no stāvlaukuma, uzbraukusi 1965.gadā dzimušam motociklistam. Pēc sadursmes motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā un arī automašīnas vadītājai bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Ikšķilē, Pārbrauktuves ielā, 2002.gadā dzimusi meitene, vadot velosipēdu, sadūrusies ar nenoskaidrotu transportlīdzekli. Negadījumā meitene guvusi miesas bojājumus. Arī Rīgā, Kleistu mežā, 1962.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Audi” uzbraukusi 1981.gadā dzimušam velosipēda vadītājam, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Kārsavas novada Malnavas pagastā, 1978.gadā dzimis vīrietis ar motociklu notriecies uz ceļa braucamās daļas izskrējušu stirnu. Motociklists nogādāts slimnīcā.

Vakar uz ceļiem pieķerti 11 šoferi, kuri automašīnu vadījuši alkohola reibumā. 

Visvairāk dzērājšoferu pieķerti Rīgas reģionā – seši. Latgales reģionā noformēti trīs protokoli par automašīnas vadīšanu dzērumā, bet Zemgales un Vidzemes reģionā katrā pa vienam.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 199 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 81 Zemgales reģionā, 56 Rīgas reģionā, 26 Vidzemes reģionā, 23 Kurzemes reģionā un 13 Latgales reģionā.

Savukārt par agresīvu automašīnas vadīšanu Rīgas reģionā vakar apturēti divi šoferi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 33 negadījumi ar pieciem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.