„Plus X balva 2016“: četriem Volkswagen modeļiem piešķirta balva „Gada labākais izstrādājums“

Tiguan, Touran, Phideon un T-Cross Breeze saņēmuši Inovāciju balvu kategorijā „Tehnoloģija, sports un dzīvesstils“

Prestižajā „Plus X balvā“ Inovāciju balva „Gada labākais izstrādājums 2016/2017“ šogad piešķirta četriem Volkswagen modeļiem: jaunajam Tiguan, esošajam Touran, gaidāmajam Phideon, kas būs pieejams tikai Ķīnā, un T-Cross Breeze prototipam.

Balva „Gada izstrādājums“ ir paredzēta tikai tām inovācijām, kuras ir uzvarējušas visvairāk apakškategorijās, kas ir uzskatāmas par kvalitātes zīmogiem. Tiguan un Touran ieguva kvalitātes zīmogus par augstāko kvalitāti, dizainu, lietošanas ērtumu un funkcionalitāti, tādējādi attiecīgi iegūstot titulus „Kompaktās klases apvidus auto 2016/2017“ un „Kompaktās klases minivens 2016/2017“.

Jaunais Phideon — īpaši Ķīnas tirgum izstrādāts sedans — ieguva tādus pašus kvalitātes zīmogus kā Tiguan un Touran, kļūstot par „Gada premium klases sedanu 2016/2017“.

T-Cross Breeze prototips, kas pirmo reizi tika prezentēts šī gada Ženēvas auto izstāde, ieguva titulu „Gada auto prototips 2016/2017“. T-Cross Breeze ir pirmais atvērta tipa apvidus automobilis klasē, kas apvieno kabrioletu par pieņemamu cenu un apvidus automobili ar paaugstinātu sēdēšanas pozīciju.

„Plus X“ ir inovāciju balva, kas tiek piešķirta tehnoloģijas, sporta un dzīves stila izstrādājumiem un tiek pasniegta kopš 2003. gada. Tā tiek uzskatīta par vienu no svarīgākajām starptautiskajām balvām inovāciju jomā, un tās starptautiskajā žūrijā ir 25 nozaru pārstāvji. Konkursā tiek izcelti ražotāji, kuru ilgtspējīgajiem izstrādājumiem ir „Plus X“ faktors — balvas cienīga pievienotā vērtība.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.