Avārijās Latvijā cietuši 16 cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 16 cilvēki, savukārt izdevies iztikt bez bojāgājušajiem, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī Ventspilī un Rīgā reģistrēti gadījumi, kad ar automašīnām notriekti gājēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Vakar ap plkst.12 Ventspilī, Kuldīgas ielā 20, 1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volvo XC70” uzbrauca 1950.gadā dzimušai gājējai. Cietusī tika nogādāta ārstniecības iestādē.

Pēcpusdienā ap plkst.15 Rīgā, Malienas un Juglas ielu krustojumā, 1939.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volkswagen” uzbrauca 1986.gadā dzimušai gājējai, kura pēc negadījuma tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt ap plkst.14.30 Ādažos, Podnieku ielā, 1972.gadā dzimis vīrietis, būdams 1,8 promiļu alkohola reibumā, ar automašīnu “Honda” izraisīja sadursmi ar automašīnu “Hyundai”, kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma “Hyundai” vadītājs tika hospitalizēts, bet “Honda” vadītājs no hospitalizācijas atteicās.

Ap plkst.13 Daugavpilī, Teātra un Saules ielu krustojumā, 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volkswagen Vento” neievēroja ceļa zīmes “Dodiet ceļu” prasību, nepalaida pa galveno ceļu braucošo motociklu “Aprilia RS 125”, kura vadītājs, izvairoties no sadursmes ar auto, krita un sabojāja savu transportlīdzekli. Motocikla vadītājs guva smadzeņu satricinājumu, sasitumus un nobrāzumus, bet viņa pasažieris guva sasitumus un nobrāzumus.

Daugavpils novada Līksnas pagastā, uz Daugavpils šosejas, 1975.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “VW Golf” sadūrās ar automašīnu “VW Passat”, kuru vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete, kura pēc negadījuma vērsās slimnīcā pēc medicīniskās palīdzības, un viņai tika konstatēti sasitumi. Savukārt Ilūkstes novada Viesturos 1982.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas “VW Caddy” vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Automašīnas vadītājs vēlāk vērsās pēc palīdzības ārstniecības iestādē

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.