Nordea Rīgas maratona WESS Motors Ģimenes kausa uzvarētāji saņem Toyota Prius

Pozitīvu emociju bagātība, smaidi, prieks un lepnums par padarīto – vārdi, kas raksturo pavadīto svētdienu Nordea Rīgas maratonā.

Pozitīvu emociju bagātība, smaidi, prieks un lepnums par padarīto – vārdi, kas raksturo pavadīto svētdienu Nordea Rīgas maratonā! Šīs emocijas ir tieši A/S WESS gaumē, tādēļ jo īpašs gandarījums par to, ka WESS Motors Toyota bija atbalstītāji šim lielajam sportiskajam notikumam!

WESS Motors Toyota maratona ietvaros vēlējās izcelt tieši ģimenisko vērtību nozīmi un tādēļ Nordea maratona dalībniekiem bija iespēja piedalīties WESS Motors Ģimenes kausā. Maratona apbalvošanas laikā vienam no skatītājiem bija iespēja izlozēt galvenās balvas ieguvējus – ģimeni, kas saņem Toyota Prius no WESS Motors uz veselu mēnesi savā rīcībā! Par uzvarētājiem kļuva Korbu ģimene, kas jau ir saņēmuši savu jauno draugu – Toyota Prius un turpmāko mēnesi savu auto varēs atstāt garāžā!

Tā pat arī tika izvirzītas 3 specbalvas – no ģimenēm, kas bija pieteikušās Nordea maratona WESS Motors Ģimenes kausā: ģimene ar vecāko dalībnieku, ģimene ar jaunāko dalībnieku, kā arī skaitliski vislielākā ģimene. Visi šie speckategoriju uzvarētāji saņems kādu no Toyota hibrīdiem no WESS uz nedēļas nogali savā lietošanā.

Ar visjaunāko WESS Motors Ģimenes kausa dalībnieku maratonā startēja Jēgeru ģimene, kur jaunākajam dalībniekam ir tikai divi mēnesīši! Visvecākais pārstāvis ir no Vilinsku ģimenes, taču skaitliski lielākā ģimene ir Jansonu ģimene, kas piedalījās ar deviņiem ģimenes locekļiem!

WESS Motors pārsteigumi ar to vien nebeidzās, jo visiem, kas ieradās uz Nordea maratona EXPO pasākumu, bija iespēja piedalīties izlozē un laimēt Toyota hibrīdauto uz nedēļas nogali no WESS un atpūtu SPA viesnīcā Ezeri, Siguldā. Un no tik ļoti daudzajiem dalībniekiem par uzvarētāju kļuva Jekaterina Andrejeva.

Sakām milzīgu paldies visiem, kas piedalījās WESS Motors Ģimenes kausā, kā arī EXPO pasākuma WESS Motors izlozē un no sirds priecājamies, ka Latvijā ir tik daudz stipru, sportisku un saliedētu ģimeņu.

Uz tikšanos – WESS Motors Toyota autocentros, K.Ulmaņa gatvē 125 un Siguldas šosejā 2

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.