Horoskops autovadītājiem no 19. līdz 25. maijam

Portālā iAuto atsākam publicēt astroloģisko prognozi autovadītājiem! Ko mums saka zodiaka zīmes laika posmam no 19. līdz 25.maijam.

AUNS
Pats skaists, un spalva spīdīga. Auns šajā laikā izcelsies ar īpaši satrauktiem manevriem uz ceļa, un derībās vinnēs tie, kas liks uz to, ka Aunu mašīnās šonedēļ bremžu pedāļa nav kā tāda. Šai kombinācijā nav nekā labāka par dzīves vai sadzīves partneri, kurš saudzīgi un draudzīgi Aunus pieturēs pie patīkamākām nodarbēm mājās. Sākumā viņi pretosies, jo jāskrien, taču darīšanās (un darīšanu tiešām būs daudz)… bet labs darbiņš, kas padarīts!
Uz nedēļas beigām Aunus noslogos tikšanās un sarunas pie apaļā galda. Ja Aunus uz ielas redzēsiet retāk, tas nenozīmē, ka tie būs klusāki un rāmāki.
Pircēji Auni visos darījumos ieradīsies vismaz divu cilvēku pavadībā.

VĒRSIS
Vērš ļoti labi jutīs aiz kura stūra likuma sargi sev maizīti pelnīt būs nākuši, tādēļ īpaši uzmanīgi raudzīsies ceļa zīmēs un norādēs. Jāsaka, gan, ka Vērši tiem nebūs pats ienesīgākais kumosiņš, jo katru savu soli un kustību spēs argumentēt un attaisnot līdz sīkumam. Uz nedēļas beigām groži jau kļūs vaļīgāki un Vērši izlaidīs līkumu ar droši pārsniegtu ātrumu, kā no saites atrāvies suņuki. Labā ziņa – tie pēc mirkļa atgriežas mājās, paluncina asti un itin nemaz nenožēlo izdarīto.
Izteikti atbildīga šī nedēļa būs tiem Vēršiem, kam draugu daudz – zvanīs daudz un prasīs līdzēt tikt ārā no sadzīviskām nebūšanām uz ceļa.

DVĪŅI
Nedēļa Dvīņiem nesīs jaunu enerģijas un pārliecības devu. Kā rīta saule aususi, Dvīņi šo nedēļu sāks ar svarīgiem braucieniem. Kā jau zināms, visas svarīgās darīšanas pavada mobilo telefonu zvani, un Dvīņiem tādi būs ne mazums. Elkonis nedaudz ārā pa logu, telefons pie auss un Dvīņi ieņem savu vietu satiksmē. Plašu sirdi, kas pilna pavasarīgas aizrautības, Dvīņi gādās sev vai saviem mīļotajiem jaunas un pamanāmas automašīnas. Vien uz nedēļas otru pusi, kad dzīve tikai sāks uzņemt apgriezienus, kāds klusā balstiņā apjautāsies, vai tiesības iegādātas kopā ar auto.

VĒZIS
No sadzīves trokšņa paguruši, Vēži būs devušies atvaļinājumā vai izvēlēsies sevi neapgrūtināt ar auto vadīšanu vispār. Nedaudz aizsapņojušies, tie ļaus kādam citam vadīt auto un laidīs gar ausi pilnīgi visu, kas apkārt notiek. Biežāk būs sastopami tikai tajās situācijās, kad auto vadīšana ir dzīvības un nāves jautājums, tādi, kā, piemēram – pusdienas restorānā, vai romantiskas tikšanās ar mīļoto.
Nedēļas beigās augstākā pilotāža Vēžu izpildījumā – diplomātiska, priekšzīmīga un atbildīga braukšana pa nozīmīgiem valsts ceļiem.

LAUVA
Ja visi man i nav redzējuši, tad es neesmu bijis te vispār – par ielu dzīvi spriedīs Lauvas. Lielākās mašīnas, skaļākie izpūtēji, taču par lielu pārsteigumu – bez dullībām un neprāta. Lauvas turēsies pie augstākajām morāles normām un parūpēsies par to, lai ne mirklis saulainās dienas nav jāpavada sarunās ar vīriem spilgtajās žaketēs.
Uz nedēļas otru pusi, Lauvas sāks raut rāvējslēdzējus vaļā, vārdi pie mēles neturēsies. Tomēr ar sarunāšanu ies pagrūti. Uz mirkli no redzesloka pazudīs arī draugi un atbalstītāji. Jārēķinās ar to, ka no visām situācijām būs jātiek ārā saviem spēkiem. Vispirms domā, tad dari.

JAUNAVA
Nedēļa iesāksies grūti, ar virmojošām brīvdienu sajūtām, atmiņām un ļoti iespējams, ka Jaunavas vēl būs ar vienu kāju ceļojumā. Tālās zemēs vai tepat pa dzimtenes krokotajiem ceļiem braucot, Jaunava pievērsīsies kvalitātei nevis kvantitātei. Izvēlēsies zināmus un drošus maršrutus, spidometra rādītājs stabili turēsies uz pieļaujamās atzīmes robežas un auto nodrošināts ar maksimālu komfortu, un katrs brauciens būs tīrākā bauda. Nedēļas beigās vērts doties uz aksesuāru un piederumu veikalu un iegādāties noderīgas lietiņas auto un savam sirdspriekam.

SVARI
Kā ar paceltu rokasbremzi iesāksi nedēļu – plāni mainīsies, ceļi krustosies, un noteikumi, šķiet, būs rakstīti svešā mēlē. Tiem, kam grūtāk ar pacietību un iecietību, iesaku pie stūres nesēsties vismaz līdz trešdienai, pretējā gadījumā uz blakussēdētāja krēsla droši vari turēt jau atvērtu maku un sirdsapziņu.
Var nākties savu balto kreklu pogāt nost un ķerties pie tehniskiem jautājumiem – eļļas maiņas vai citiem svarīgiem niekiem.
Nedēļas otrajā pusē nenāks par ļaunu doties nelielā izbraukumā pa dzimtajām ārēm, apskatīt dabu un motora rūkoņu nomainīt pret putnu dziesmām.

SKORPIONS
Skorpionam neko nebūs žēl. Izpūtējs dūmos, riepas kauks, jo spraigāka sajūta, jo laimīgāks Skorpions. Nakts piedzīvojumi ar mašīnām, sacensības, drifts, skaļa mūzika. Sarkano gaismu luksoforā nemanīs nedz jauns, nedz vecs. Par savu devu adrenalīna, jābūt gatavam maksāt gan graudā, gan naudā.
Skorpions ar sevi pulcēs draugus un līdzīgi domājošos, pašam vien jāpašķiro, cik tajā visā virspusēja kopā būšana, cik patiesa draudzība. Otrā noteikti noderēs dienās, kad apjautīsi, ka uz pilsētas ielām valda citi noteikumi. Nedēļas beigās pastāv iespēja iekulties nebūšanās.

STRĒLNIEKS
Siltie saules stari Strēlnieku ieraus piedzīvojumu un raibu notikumu virpulī. Kārtējo reisi pierādīsies, ka jaunas satikšanās un iepazīšanās var notikt gan sastrēgumā, gan pie luksofora stāvot. Strēlnieks būs atvērts visam jaunajam un automašīna būs tikai veids, kā tikt pie kārotā kumosa. Nedēļu iesāksi uz veselībai vēlīga un videi draudzīga pārvietošanās līdzekļa. Skrienot pakaļ siltajām vēja brīzēm, neaizmirsti par elementārām drošības normām.
Nedēļas beigās Strēlnieks stūri griezīs ārā no tik ierastās teritorijas un dosies piedzīvojumos. No draugiem saņemsi daudz ierosinājumus un uzaicinājumus. Kompānijas gars noteiks brīvdienu virzienu.

MEŽĀZIS
Saprāta un apdomas kalngals Mežāža izpildījumā. Par pārvietošanās līdzekli būs gatavs uzskatīt jebko, kas ved uz mērķi vai arī darbu. Ja citi tikai sava prieka pēc un noskaņojuma vadīti izvēlas pārvietoties ar riteni, tad Mežāži to uzskatīs pat par savu pienākumu pret veselību un apkārtējo vidi. Jārēķinās, ka ceļu kvalitāte Mežāžus var straujā tempā aizvest uz atbildīgajām institūcijām, kurām nāksies skaidrot un attaisnoties.
Auto pārdevēji – šonedēļ viens no piekasīgākajiem un kašķīgākajiem auto pircējiem – Mežāzis. Krēsls par šauru, stūre par lielu un tas būs tikai sākums. Jāekipējās ar efektīviem argumentiem.

ŪDENSVĪRS
Nedēļu sāksi ar spilgtu un manāmu pašapliecināšanos. Ūdensvīrs nedēļu ieskandinās visskaļāk, uzvadīsies vistramīgāk. Mirdzoši smaidi kārsies pāri logu ailei, lai nepalaistu garām neviebu, kam veltīt savu uzmanību.
Krietna daļa Ūdensvīru šajā nedēļā metīsies pāri robežai, lai izbaudītu brīvības vēju savās cirtās. Pirms nopietniem darījumiem septiņas reizes mērīs un locīs, taču beigās tāpat teiks Jā vārdu kaut kam spontānam un negaidītam.

ZIVIS
Rāmi un saudzīgi Zivis slīdēs pa lauku celiņiem gar meža malām. Ja lielpilsētas ielās Zivis būs redzamas maz, tad jūtamas tās nebūs vispār nemaz. Svarīgāk par lietišķu ņemšanos lielā burzmā, būs mammas un tēta apciemojums, bērnu drošība un svaigs gaiss sunim. Taču te jāatceras, ka tie klusie ūdeņi tie dziļākie! Šajā nedēļā Zivis savā krūšu kabatā glabās lielāko pīrāga tiesu. Auto pārdevējiem būs jāpapūlas, taču pēc labi padarīta darba, Zivis pieņems lēmumu, kas kā karsts kartupelis jau krietnu brīzi vandījās pa muti.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.