2. un 3. oktobrī Domenikss servisa klientu dienās bezmaksas varēs veikt Mercedes-Benz vieglo automobiļu diagnostiku

Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā Domenikss klientiem piedāvā plašu bezmaksas tehniskās palīdzības programmu, kas sniedz iespēju operatīvi risināt tehniskas problēmas, kas Mercedes-Benz automašīnām radušās uz ceļa Latvijā vai jebkurā vietā Eiropā. Tehnisko palīdzību jebkurā diennakts laikā gatavi sniegt vairāk nekā 3000 autorizēto servisu visā Eiropā. Plašāk par programmu Mobilo varēs uzzināt Domenikss klientu dienās 2. un 3. oktobrī.

“Mercedes-Benz visā pasaulē ir līderis klientiem nodrošinot pilna spektra atbalstu, lai kur viņš atrastos un lai kurā diennakts stundā tehniskā palīdzība būtu nepieciešama. Pateicoties blīvam servisa tīklam visā Eiropā, mēs atgriezīsim jūsu automašīnu kustībā, turpat bojājumu rašanās vietā. Ja tas tomēr nebūs iespējams, Mobilo programma risinās jebkuras neērtības, kas tādēļ radušās,” skaidro Domenikss Pēcpārdošanas direktors Andrejs Jansons.

Mercedes-Benz mobilitātes programmas pamatā ir diennakts serviss, profesionāla un ātra palīdzība uz ceļa, lai iespēju robežās automašīna var turpināt braucienu. Ja nepieciešama automašīnas nogāde servisā, mobilitātes programma ietver automašīnas evakuāciju un nogādi klientam pēc servisa vai maiņas automobili, viesnīcu visiem pasažieriem, taksometru, lidojumu, braucienu ar vilcienu un citus pakalpojumus.

Foto: Publicitātes attēls

Klientiem šie pakalpojumi ir pieejami gadījumos, kad automobilim radušās tehniskas problēmas un nav iespējams turpināt ceļu, kā arī gadījumos, kad jebkurš garantijas remonts ir ilgāks par divām stundām.

Tehnisko problēmu gadījumā, Domenikss servisa klienti aicināti zvanīt uz diennakts servisa numuru +371 29 488 557. Ja Mercedes-Benz automašīnai problēmas radušās ārpus Latvijas robežām, Domenikss komanda nekavējoties sazinās ar tuvāko autorizēto servisu, kurš izbrauc uz notikuma vietu.

Tehnikās palīdzības un mobilitātes programma Mobilo pieejama ikvienam Mercedes-Benz automobilim, kura regulārā apkope tiek veikta autorizētajos servisos. Pat ja vairākus gadus izmantoti citi servisi, veicot nākamo apkopi autorizētajā servisā, automašīna automātiski tiek iekļauta programmā Mobilo un tai Latvijā un Eiropā pieejams viss plašais tehniskās palīdzības pakalpojumu loks.

2. un 3. oktobrī Domenikss servisa klientu dienās bezmaksas varēs veikt Mercedes-Benz vieglo automobiļu diagnostiku, saņemt īpašos piedāvājumus un atlaides remontam, kā arī veikt testa braucienu ar kādu no jaunajiem Mercedes-Benz automobiļiem. Tikai 2.oktobrī klientu dienu ietvaros Domenikss servisā, Abrenes ielā 5, būs vienreizēja iespēju apskatīt Mercedes-Benz sapņu automašīnas un AMG modeļus, kas Eiropas apceļošanas laikā būs piestājuši Rīgā.

Lai uzzinātu par Domenikss servisa klientu dienu piedāvājumiem, sekojiet līdzi informācijai mājaslapā www.domenikss.lv.

Mercedes-Benz ir Vācijas autobūves lepnums ar vairāk nekā gadsimtu senu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām, ikkatrā automobilī tiecoties pēc izcilības. Zīmola kodolu veido vēlme radīt pasaulē labākās automašīnas, kas pārliecina prātu un iepriecina sirdi. Mercedes-Benz, tāpat kā Domenikss vadmotīvs ir izcilība it visā, tāpēc tā automobiļi iemieso augstāko kvalitātes, drošības, ilgtspējas un komforta latiņu, kas iet roku rokā ar izcilu dizainu, inovācijām un klientu apmierinātību.

Par Domenikss:

Domenikss grupā ietilpst:

SIA Domenikss kas ir Daimler AG autorizēts Mercedes-Benz, Maybach un Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā nodarbojas ar vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, autobusu un kravas automobiļu tirdzniecību, kā arī oriģinālo Mercedes-Benz, Maybach, Fuso rezerves daļu tirdzniecību un autorizēta servisa pakalpojumu sniegšanu. SIA Domenikss filiāle: Servisa centrs Daugavpilī.

SIA Baltijas Auto Centrs, kas nodarbojas ar mazlietotu vieglo, mikroautobusu un kravas auto tirdzniecību.

Ik gadu uzņēmuma panākumus augstu novērtē sabiedrība un eksperti, ierindojot Domenikss laikraksta Dienas Bizness veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu topā TOP 500 un Uzņēmumu Reputācijas Topā 2015.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.