Jaunā “Audi R8” pirmais attēls (+foto)

Globālajā tīmeklī publicēts pirmais attēls, kur jaunās paaudzes sportkārs “Audi R8” redzams bez maskas.

Nebūs melots, ja teiksim, ka daļa auto entuziastu ar nepacietību gaida Ženēvas autoizstādes sākumu, lai varētu skatīt “Audi” kompānijas jaudīgākā modeļa “R8” jauno paaudzi.

Līdz šim jaudīgais sportkārs ar vidū novietoto motoru bija fiksēts tikai maskēta testu prototipa veidolā, krājot testu apļus sacīkšu trasē, taču vakar internetā publicētais attēls ļauj 2016.gada modeli skatīt visā krāšņumā. Lai saskatītu atšķirības ar pašlaik pārdošanā esošo modeli, jāpievērš uzmanība radiatora restei un gaisa ieplūdes atverēm – jaunā modeļa radiatora režģis ir stūraināks, gaisa pievadiem ir vertikāla forma, savukārt galveno starmešu gaismas diodes veido citādi konfigurētu grafisko zīmējumu.    

Pilnpiedziņas “Audi R8” dala platformu ar “Lamborghini Huracan.” Oficiāli vēl neapstiprināta informācija liecina, ka vācu sportkāram iebūvēts V10 motors, kas būs pieejams divās versijās – ar 540 un 610 ZS jaudu. Jaudīgākajā variantā “R8” maksimālais ātrums būšot 330 km/h, bet paātrinājums līdz 100 km/h ilgs vien 3,2 sekundes.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.