“Lamborghini” par 6000 eiro (+ foto)

Ungārijas interneta tirdzniecības portālā olx.hu ievietots sludinājums, kurā par 2 miljoniem forintu (6000 eiro) piedāvā avārijā cietušu “Lamborghini Huracan.”

Foto: Publicitātes foto

Jauns “Huracan” maksā 240 tūkstošus eiro, bet avārijā cietis tikai sešus? Kādai tad jābūt avārijai, lai no mašīnas paliktu pāri tik maz?

Foto: Publicitātes foto

Izrādās, attēlā redzamais “Lamborghini” ir tas pats, par ko mediji vēstīja pirms trīs nedēļām – toreiz auto jaunumiem veltītie izdevumi ziņoja par kādu autovadītāju no Ungārijas, kas zaudēja kontroli pār savu supermašīnu brīdī, kad tā traucās ar ātrumu 320 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Laimīgā kārtā nevadāmā Huracan ātrumu slāpēja auto maģistrāli atdalošā barjera un ceļmalas grāvis, bet, kad spēkrats apstājās un sāka degt, vadītājs un viņa ceļabiedre spēja paši saviem spēkiem izkļūt no sadauzītā auto.

Foto: Publicitātes foto

Brīnumainā kārtā abi braucēji guva salīdzinoši niecīgas traumas, bet no 610 ZS jaudīgā bolīda ir palicis pāri tikai tas, kas redzams izsoles piedāvājumā. Sludinājuma ievietotājs piedāvā iegādāties visu vraku kopumā (6000€) vai atsevišķas detaļas, par bremžu disku, piemēram, prasot 1080 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.