Škoda ļauj ielūkoties jaunās Superb salonā (+ foto)

Škoda publicējusi sava flagmaņa Superb jaunās paaudzes modeļa salona attēlus. Pilnā mērā iepazīties ar to varēs marta sākumā, kad durvis vērs Ženēvas autoizstāde.

Kā vēsta ražotājs, jaunā Superb interjers apvieno plašu telpu, funkcionalitāti un iespējas, kas pieejamas vienīgi klasi augstāku automobiļu komplektācijās.

Superb dizains veidots 2014.gada Ženēvas izstādē parādītā koncepta VisionC stilistikā, no kura čehu kompānijas flagmanis pārņems šauros lukturus un radiatora restes formu.

Tehnisko pamatu veido MQB platforma un motoru gamma, kurā iekļauts 125 ZS 1,4 litru benzīna motors un 2,0 litru TSI ar 220 un 280 ZS jaudu, vēl viens benzīna motors ar 110 Zs un jau iepriekš izmantotais 1,8 litru benzīna agregāts, kas pieejams komplektā ar DSG divsajūgu kārbu un pilnpiedziņu. Dīzeļus pārstāvēs agregāti ar 120 un 190 ZS jaudu.

Zināms, ka jaunais modelis ir par 20 mm garāks un 50 mm platāks, bet riteņu garenbāze pieaugusi par 80 mm. Priekšējā pārkare samazināta par 60 mm, bet jumta līnija aizmugurē tagad uz leju sliecas agrāk. Superb aprīkojumā ir adaptīvā piekare, ieskaitot Sport režīmu, LED lukturi aizmugurē, dažādas palīgsistēmas, sākot ar joslas uzturēšanas un avārijas bremzēšanas funkcijām un beidzot ar bezvadu interneta pieeju salonā un dažādu viedtālruņu modeļu atbalstu.

Eiropā jauno Škoda flagmani sāks tirgot vasarā.  

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.