“Kia KX3” – jaunā korejiešu krosovera attēli internetā (+ foto)

Ķīnas interneta vietnē “Xcar” publicēti Dienvidkorejas autoražotāja “Kia” kompaktā krosovera “KX3” sērijveida versijas attēli, ļaujot iepazīties ar modeli, kas 2016.gadā nonāks arī Eiropas tirgū.

Korejiešu jaunums veidots pērnā gada novembrī Guangdžou autoizstādē parādītā prototipa stilistikā. Sērijveida modelim, kas izgatavots uz “Hyundai ix35” bāzes, piešķirts savādāks priekšpuses noformējums ar jauniem miglas lukturiem, mazliet savādāka aizmugures optika un izplūdes sistēma ar diviem apaļiem izvadiem aizmugurē labajā pusē.

Foto: Publicitātes foto

Mediji vēsta, ka jaunā krosovera motoru klāstā iekļauts 1,6 un 2,0 litru motori, kas varēs strādāt kombinācijā ar sešpakāpju manuālo vai automātisko transmisiju. Pēc citas informācijas, “KX3” komplektēs ar 1,6 litru benzīna motoru, kas pieejams gan turbo, gan atmosfēriskajā variantā. Pirmajā gadījumā tas attīsta 200 Zs un 264 Nm, bet otrā – 123 Zs un 151 Nm. Turbo versiju varēs pasūtīt arī komplektā ar septiņu divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu.

“KX3” varēs komplektēt ar panorāmas jumtu, atpakaļskata kameru, klimatkontroles un sēdekļu apsildes, bezatslēgas salona pieejas un dzinēja iedarbināšanas sistēmām.  

Korejiešu krosovers tuvākajā laikā startēs Ķīnas tirgū, bet Eiropā nopērkamo kompakto krosoveru izvēli tas visticamāk papildinās 2016.gadā.

Foto: Publicitātes foto

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.