Jauns dīzelis ar 3,8 litru patēriņu “BMW” 2.sērijas “Active Tourer” (+ foto)

Sākot ar šā gada martu “BMW” 2.sērijas “Active Tourer” pircējiem kļūs pieejams jauns īpaši ekonomisks dīzeļdzinējs, kas uz 100 km patērēs vidēji 3,8 litrus degvielas.

Foto: Publicitātes foto

Ražotājs atklāj, ka jaunais trīscilindru dīzeļdzinējs attīsta 95 ZS jaudu un 220 Nm griezes momentu. Atkarībā no riepu formāta, ar šādu agregātu komplektēts “BMW” minivens 100 km varēs nobraukt ar 3,8 – 3,9 litriem degvielas, savukārt kaitīgo CO2 izmešu daudzums būs 104 – 99 g/km robežās.

Foto: Publicitātes foto

2.sērijas “Active Tourer” aprīkojuma klāsts papildināts ar “Travel” paketi – piedāvājumu, kurā apvienotas ekstras, kas noderēs tiem pircējiem, kas “BMW” minivenu mēdz izmantot garākiem pārbraucieniem. Pasūtot “Travel” paketi, minivens tiks komplektēts ar aizmugures sēdekļiem, kurus varēs pārbīdīt garenvirzienā, priekšējo sēdekļu atzveltnēs iekārtotām sīklietu novietnēm, bagāžas nodalījuma tīklu un jumta reliņiem.

Foto: Publicitātes foto

“BMW” 2.sērijas “Active Tourer” Vācijā pieejams ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, kas pārklāj jaudas spektru no 116 līdz 231 ZS, ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu. Cena – EUR 27 200 – 39 950. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.