Mitsubishi Lancer Evo atvadu versija iegūs 480 ZS (+ foto)

Mitsubishi Lancer Evolution pēdējā modifikācija Final Concept tiks parādīta Tokijas motoršovā janvārī. Tā būs sedana visjaudīgākā modifikācija, kas saņems 480 ZS divlitru turbo motoru.

Lielāka jauda īpašās modifikācijas motoram panākta, izmantojot jaunu motora vadības programmnodrošinājumu, Janspeed ieplūdes un izplūdes sistēmu, HKS turbīnu, jaudīgāku starpdzesētāju un jaunas konstrukcijas degvielas iesmidzināšanas sprauslas. Dzinējs strādās kombinācijā ar manuālo piecu pakāpju pārnesumkārbu (6-pakāpju divsajūgu automāts – par piemaksu), bet vizuāli jaudīgais modelis atšķirsies ar 19 collu riteņu diskiem, melnas krāsas virsbūvi un lielu antispārnu, kas piestiprināts pie bagāžnieka vāka.  Komplektā būs regulējama piekare. Agrāk tika minēts, ka pārdošanā atvadu versija nonāks 2015.gada vidū, bet plānoto eksemplāru skaits ir 2000 vienības.

 

Mitsubishi Lancer Evolution Final Concept dinamiskos raksturlielumus ražotājs neatklāj, tādēļ atgādināsim, ka Evo standarta versija 100 km/h sasniedz 6,3 sekundēs un var paātrināties līdz 242 km/h.

 

Šā gada pavasarī kļuva zināms, ka Mitsubishi nolēmusi atteiksies no sportiskā sedana pēcteča, bet tā vietā klientiem tiks piedāvāts jaudīgs hibrīda krosovers.  

 

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.