“Porsche Spyder 918” – jau atkal atsaukums

“Porsche” superauto “Spyder 918” (887 ZS, EUR 800 000) jau atkal tiek aicināts uz servisu. Rudenī tas bija jādara 46 automašīnām, tagad servisos gaida 205 eksemplārus.

Pēc ražotāja informācijas, rūpnīcas kvalitātes pārbaudē atklājies, ka automobiļa šasijas konstrukcijā iebūvēta detaļa, kuras „ilgmūžību kompānija nevar garantēt” un, lai gan nekādas problēmas šajā sakarībā “Spyder 918” līdz šim nav konstatētas, “Porsche” veiks remontu par saviem līdzekļiem. Kompānija atklāj, ka servisa akcija tiks veikta 2015.gada sākumā un īpašniekam vajadzēs atstāt automobili servisā uz divām diennaktīm.

Septembrī “Porsche Spyder 918” tika aicināts uz servisu pirmoreiz, kad pēc izmēģinājumiem īpaši lieliem ātrumiem konstruētajā  Nardo sacīkšu aplī, atklājās defekts aizmugures piekarē. Arī toreiz sūdzības no īpašniekiem netika saņemtas, taču “Porsche” brīdināja klientus, lūdzot atturēties no eksperimentiem īpaši lielā ātrumā, bet 46 superauto visā pasaulē bija jāierodas pie dīleriem, lai novērstu problēmu.

Piebildīsim, ka pirms Ziemassvētkiem “Porsche” noformēja pēdējo pirkuma līgumu, tādēļ var uzskatīt, ka viss 918 eksemplāru lielais vācu supermašīnu krājums ir izpārdots.

“Porsche 918 Spyder” aprīkots ar 887 ZS jaudīgu hibrīdiekārtu, kuras sastāvā darbojas 608 ZS V8 un divi elektromotori ar 156 un 129 ZS jaudu. No vietas līdz simtam Porsche superauto paātrinās 2,8 sekundēs un var sasniegt maksimālo ātrumu 344 km/h.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.