Volkswagen Caddy prestižajā autoparku balvā kļūst par gada minivenu

Daudzpusīgais Volkswagen Caddy šā gada Autoparku vadītāju asociācijas (ACFO) konkursā ir ieguvis titulu „Gada minivens“. Prestižā godalga, kurā balso ACFO biedri, atspoguļo autoparku lēmumu pieņēmēju ikdienas pieredzi darbā un zināšanas.

ACFO ir galvenā autoparku vadītāju pārstāvības organizācija Apvienotajā Karalistē, kas atbild par vieglajiem automobiļiem un vieglajiem komerciālajiem transportlīdzekļiem. Organizācijas mērķis ir palīdzēt autoparku lēmumu pieņēmējiem uzlabot darba efektivitāti un produktivitāti. Pirms vairāk nekā 40 gadiem dibinātajā ACFO darbojas vairums lielāko autoparku Lielbritānijā, kā arī mazu in vidējo uzņēmumu pārstāvji.

Kompaktajā un pārsteidzoši efektīvajā Cadddy ierastās Volkswagen braukšanas īpašības ir apvienotas tā, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju jebkurā situācijā. Šis ekonomiskais modelis ir pieejams plašā klāstā un dažādās virsbūves versijās, dažādās apdares versijās un ar dažādām piedziņās daļām, lieliski simbolizējot Volkswagen komerciālo transportlīdzekļu klāsta pamatu.

Volkswagen Caddy Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen Commercial Vehicles autoparka vadītājs Kriss Bleks iegūto apbalvojumu komentēja šādi: „Mēs esam gandarīti par iegūto balvu, jo īpaši tādēļ, ka par šīs godalgas piešķiršanu balso autoparku lēmumu pieņēmēji. Volkswagen Commercial Vehicles turpina pilnveidot arvien jaunas šķautnes ar kvalitatīviem produktiem un komerciālo transportlīdzekļu centru tīklu, kas piedāvā profesionālas zināšanas, ekspertu padomus un mehāniķus, kuriem darbā ar klientiem ir augsti standarti.”

Šis ir jau desmitais zīmolam Volkswagen Commercial Vehicles piešķirtais apbalvojums šogad.

Volkswagen Caddy Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.