“Qoros” krosvers nodots atklātībai (+ foto)

Ķīnas kompānija “Qoros” publicējusi sava pirmā krosovera “3 City SUV” attēlus, solot, ka tirdzniecībā pašmāju tirgū tas nonāks 2015.gada pirmajā pusē. Tā kā “Qoros” plānos ietilpst arī Eiropas iekarošana, ar kompakto krosoveru segmenta papildinājumu var rēķināties arī eiropieši.

Foto: Publicitātes foto

Pilsētas krosovers radīts uz “Qoros3” hečbeka bāzes, aprīkots ar ksenona galvenajiem un diožu dienas gaitas, virzienrādītāju un aizmugures lukturiem.

Foto: Publicitātes foto

No hečbeka tas atšķiras ar augstāku klīrensu, virsbūves apakšas aizsargplāksnēm, uzlikām, kas sargā sliekšņus un riteņu arkas, kā arī lielāka izmēra izplūdes sistēmas izvadiem. “3 City SUV” motoru piedāvājumā 1,6 litru benzīna atmosfēriskais (126 ZS) un tāda paša darba tilpuma benzīna turbo (156 ZS) motors, ko var kombinēt ar sešu pakāpju manuālo vai robotizēto pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Krosovera komplektācijā var būt ādas sēdekļi, klimatkontroles sistēma, multimediju sistēma ar 8 collu ekrānu, bezatslēgas pieeja salonam, atpakaļskata kamera un citas noderīgas lietas.

Foto: Publicitātes foto

2013.gada rudenī “Qoros3” hečbeks nokārtoja EuroNCAP pārbaudi, saņemot augstāko vērtējumu – piecas zvaigznes, tādēļ, jādomā, ka arī “3 City SUV” krosovera drošība būs atbilstošā līmenī.

Foto: Publicitātes foto

“Qoros 3 City SUV” cena Ķīnā būs 15 miljonu juaņu (aptuveni 20 000 eiro).

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.