Volkswagen Beetle un Beetle Cabriolet ar jauniem dzinējiem un jaunu tehnoloģiju

Beetle un Beetle Cabriolet klientiem tagad ir iespēja izbaudīt vēl sportiskāku un savienotāku braukšanu.

Beetle ar pieciem jauniem dzinējiem un pakāpeniski veidoto otrās paaudzes modulāro informācijas un izklaides sistēmu MIB iemieso progresīvu tehnoloģiju. Tāpat Volkswagen piedāvā arī vairāk palīgsistēmu un mobilo tiešsaistes pakalpojumu tieši Beetle modeļiem.

Volkswagen Beetle Foto: Publicitātes attēls

Pašās gada beigās modelim Beetle tiks piedāvāti trīs jauni benzīna dzinēji (77, 110 un 162 kW) un divi dīzeļdzinēji (81 un 110 kW). Visi dzinēji atbilst Euro 6 izmešu standartam un ir daudz efektīvāki par saviem priekšgājējiem. Piemēram, Beetle klāstā spēcīgākā 2,0 l TSI dzinēja jauda ir palielināta no 155 līdz 162 kW, taču degvielas patēriņš ir samazināts par aptuveni 13%. Autovadītāji, kuri izvēlēsies versiju ar 2,0 l TDI dzinēju (81 kW / 110 ZS), varēs arī baudīt videi draudzīgu braukšanu: CO2 izmešu daudzums 112 g/km atbilst efektivitātes klasei A.

  • Jaunie Euro 6 standartam atbilstošie dzinēji — vēl efektīvāki nekā iepriekš
  • Piedāvājumā vēl vairāk informācijas un izklaides sistēmu un autovadītāja palīgsistēmu

Modeli Beetle ir iespējams pasūtīt ne tikai ar papildaprīkojumā pieejamo navigācijas sistēmu „Discover Pro“, bet arī ar palīgsistēmām un mobilajiem pakalpojumiem, kas pieejami citās modeļu klasēs. Piemēram, atpakaļskata kamera palīdz autovadītājam braukt atpakaļgaitā un novietot automobili stāvvietā. Kamera radio vai radio/navigācijas sistēmas displejā attēlo zonu transportlīdzekļa aizmugurē un norādījumus, kas palīdz novietot to stāvvietā.

Automobilī Beetle līdz ar palīgsistēmu izbraukšanai no stāvvietas tagad ir pieejams arī aklās zonas sensors. Tas informē autovadītāju par transportlīdzekļiem aklajā zonā, tādējādi palīdzot, piemēram, nomainīt braukšanas joslas. Vēl viens jaunums ir brīvgaitas funkcija. Dubultā sajūga pārnesumkārba DSG uztver, kad netiek spiests akseleratora pedālis, un automātiski pārslēdz neitrālo pārnesumu.

Beetle izceļas arī mobilo tiešsaistes pakalpojumu jomā.  Ar MIB informācijas un izklaides sistēmas pakalpojumiem, piemēram, informācijai par laikapstākļiem vai satiksmi, iespējams piekļūt reāllaikā.

Lielākas pielāgošanas iespējas ir pieejamas arī salonā. Jaunās salona krāsās „Tornado Red“, „Pure White“ un „Reflex Silver Metallic“ ir iespējams kombinēt ar dažādām virsbūves krāsām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.