Skeletonisti Dukuri saņem jaunas Audi Q3 automašīnas

Audi oficiālais dīleris Latvijā Moller Auto Rīga abiem brāļiem piešķīris vienādus apvidus auto Audi Q3, kas aizstās sportistu līdz šim izmantotos Audi A3 Limousine.

Līdz ar ziemas sporta sezonas sākumu Latvijas labākie skeletonisti Martins un Tomass Dukuri tikuši pie jaunām, īpaši viņiem sagatavotām automašīnām. Audi oficiālais dīleris Latvijā Moller Auto Rīga abiem brāļiem piešķīris vienādus apvidus auto Audi Q3, kas aizstās sportistu līdz šim izmantotos Audi A3 Limousine.

Skeletonisti Dukuri ar jauno Audi Q3 Foto: Publicitātes attēls

Martins un Tomass savas automašīnas, kuras uz ceļa būs viegli atpazīt vienreizējā dizaina dēļ, varēs izmantot gan dodoties uz treniņiem un sacensībām Eiropā, gan privātām vajadzībām. ”Audi Q3 ir dinamisks, ekonomisks un, galvenais, ietilpīgs auto. Ikdienā man nesāp galva, kur salikt ekipējumu, slieces un skeletonus- tagad viss ir ērti pārvadājams,” tā jauno pārvietošanās līdzekli komentē Martins Dukurs.

Skeletonisti Dukuri ar jauno Audi Q3 Foto: Publicitātes attēls

Moller Auto Rīga sadarbību ar skeletonistiem aizsāka pērnā gada nogalē, piešķirot brāļiem Dukuriem Audi A3 Limousine. Lielākais Audi dīleris Baltijā atbalsta arī citus Latvijas sporta izcilniekus – divkārtējo Olimpisko čempionu BMX Māri Štrombergu un Oskara Melbārža bobsleja ekipāžu.

Audi Q3 aizstās sportistu līdz šim izmantotos Audi A3 Limousine automašīnas Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.