Jaudīgās “Cadillc ATS-V” kupejas attēli internetā (+ foto)

Globālajā tīmeklī publicēti pirmie oficiālie attēli ar “Cadillac” jaudīgo kupeju “ATS-V,” kas tiks piedāvāta daudzos pasaules tirgos, tostarp arī Eiropā.

Foto: Publicitātes foto

Par “BMW M4” konkurentu uzskatītais “Cadillac” komplektēts ar tikai šim modelim izstrādātu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, kurā iekļauts oglekļa šķiedras priekšējais spliteris, jauns motora pārsegs ar ventilācijas atverēm, aizmugures spoileris un sliekšņu uzlikas.

Foto: Publicitātes foto

Atpazīstamību garantē arī jaudīgie bremžu mehānismi ar oglekļa šķiedras-keramiskajiem diskiem un izplūdes sistēma ar četriem hromētiem izvadiem.

Foto: Publicitātes foto

“Cadillac ATS-V” motortelpā atradīsies 3,6 litru twin-turbo benzīna motors, kas attīsta 450 ZS un var strādāt pārī ar sešu pakāpju manuālo vai astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Salīdzinājumam var minēt, ka “BMW M4” iebūvēts 3,0 litru sešu cilindru benzīna motors, kas attīsta 431 ZS un strādā savienībā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. No vietas līdz simtam bavārietis paātrinās 4,5 sekundēs un var sasniegt maksimālo ātrumu 250 km/h (elektroniski ierobežots).

Foto: Publicitātes foto

 

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.