“Mazda” atklāj hečbeka “Mazda2” cenas (+ foto)

Japānas autobūves kompānija Mazda nosaukusi hečbeka “Mazda2” cenu – Vācijā tas maksās, sākot no 12 790 eiro. Tirdzniecības starts – 2015.gada februāra beigas.

“Mazda2” kompaktais hečbeks kļūs par kompānijas ceturto modeli, kas izmanto “SkyActiv” tehnoloģijas. Līdz ar tirdzniecības startu 27./28.februārī pircējam būs pieejami trīs “SkyActiv G” benzīna motori ar 75-115 ZS jaudu, bet 105 ZS jaudīgais “SkyActiv D” dīzeļdzinējs dzinēju izvēlei pievienosies 2015.gada vasarā. Visi spēka agregāti jau no rūpnīcas komplektēti ar “Mazda” Start-Stop sistēmu “i-Stop,” bet atkarībā no versijas motora sadarbības partneris būs piecu un sešu pakāpju manuālā vai sešu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Foto: Publicitātes foto

Cenu ziņā pievilcīgākais variants ar 75 ZS benzīna motoru “Prime-Line” komplektācijā maksās vismaz 12 790 eiro. Cena pieaugs, ja pircējs izvēlēsies jaudīgāku motoru vai kādu no labāk aprīkotajām (“Center-Line,” “Exclusive-Line” un “Sports-Line”) versijām.

Foto: Publicitātes foto

Jāatzīmē, ka “Mazda2” kļūst par pirmo modeli, kam mazauto klasē pieejams Head-up displejs, kas svarīgāko informāciju attēlo uz vējstikla, “Mazda MZD Connect” sistēma garantē savietojamība ar viedtālruni un pieeju internetam, bet navigācijas sistēma tagad var būt pilnībā integrēta kopējā konstrukcijā (papildmaksa). Jaunajā paaudzē hečbeks pieaudzis garumā par 14 cm (tagad 4,06 m) un augstumā par 2 cm (tagad 1,49 m), pieaugusi arī riteņu bāze (tagad 2,57 m).

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.