700 jaunos “VW Passat” gaida lūžņu prese (+ foto)

Pastāv varbūtība, ka 700 pilnīgi jaunus “Volkswagen Passat” gaida lūžņu prese, raksta vācu “Autobild,” atsaucoties uz radio “NDR 1” informāciju. Iemesls – kļūda metināšanas robota programmnodrošinājumā.

Jaunā “Passat” (B8) startu apēno dažādas problēmas – pirms dažām dienām tas nonāca preses slejās kāda pārdroša zagļa dēļ, kas pamanījās divus absolūti jaunus eksemplārus izzagt no rūpnīcas teritorijas, bet šodien mediji vēsta par, iespējams, 700 eksemplāru iznīcināšanu, kas jāveic nepareizi noregulēta metināšanas robota saražotā brāķa dēļ.

Foto: Autobild.de

“Volkswagen” šo gadījumu nekomentē, taču nav dūmu bez uguns – Emdenas rūpnīcas preses pārstāvis NDR 1 radio atzinis, ka “Passat” ražotne cīnās ar „bērnu slimībām,” kas šobrīd jau esot novērstas.

Nozagto VW Passat fiksējuši radari Foto: Autobild.de

Arī “Emden Zeitung” ziņo par problēmām jaunā “Passat” ražošanas līnijā, gan minot nedaudz citu skaidrojumu – problēmas radušās tādēļ, ka vienlaicīgi tiek ražots sedans un universāls, galvassāpes sagādā arī jaunais motora novietojuma veids un krietni lielākais elektronikas daudzums. Šajā gadījumā tiek runāts par vairāk nekā 100 automobiļiem, kas būs jāveic izmaiņas konstrukcijā.

Jaunais “VW Passat” pie dīleriem tiek gaidīts decembrī.

Foto: Indianblog.com

Foto: Autobild.de

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.