Jaunais “Audi A7” – lielāks, sportiskāks, agresīvāks

Jaunais “A7,” kas “Audi” piedāvājumā ienāks 2017.gadā, tiks veidots krietni agresīvākā dizainā, vēsta vācu Autobild.de. Jaunais modelis iegūs garāku riteņu bāzi un sportiskāka noformējuma dizaina līnijas.

“Audi A7” bieži vien pārmet, ka četrdurvju kupeja ir pārāk šaura un dārga, turklāt vizuāli visai nebūtiski atšķiras no sedana “A6,” uz kura bāzes tā radīta. Veidojot jauno “A7,” “Audi” ņēmis vērā kritiku, tādēļ jaunais modelis distancēsies no “A6” tajā pašā laikā respektējot “A8,” lai neradītu konkurenci ar flagmani.

Nākošajam “A7” tiks izmantota Ķīnā ražotā pagarinātā modeļa “A6L” platforma. Garākā riteņu bāze garantēs vairāk vietas aizmugures pasažieriem, bet vairāk uz aizmuguri pastieptā un vēlāk uz leju krītošā jumta līnija – ērtāku iekāpšanu un izkāpšanu.

Sākumā “A7” joprojām paliks četrvietīga sportiska kupeja ar lielu bagāžnieka vāku, taču vēlāk, ja pārdošanas apjomi liecinās, ka pircējiem iet pie sirds dizaineru izvēlētā formu valoda, kompānija gatava papildināt “A7” saimi ar četrdurvju kupejas-sedana modeli. “A7” universāla modelis turpretim netiek plānots.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.