2000 ZS amerikāņu superauto – pēc 2 gadiem (+ foto)

ASV kompānija “Trion SuperCars” paziņojusi, ka 2000 ZS jaudīgo superauto “Nemesis” var gaidīt 2016.gadā.

Kā izdevies uzzināt izdevuma “Autocar” žurnālistiem, “Bugatti Veyron,” “Koenigsegg One:1” un “Hennessey Venom GT” konkurents tiks saražots 50 eksemplāru lielā sērijā un pircēju vērtējumam tiks nodots 2016.gada janvārī.

Foto: Trion Supercars

Agrāk mediji ziņoja, ka amerikāņu superauto būs aprīkots ar astoņu cilindru dzinēju, divām jaudīgām turbīnām un astoņu pakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu. No vietas līdz simtam “Nemesis” varēs paātrināties 2,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums būs 450 km/h.

Foto: Trion Supercars

Automašīnas konstrukcijā iekļautais “Predator Mode” izmainīs virkni parametru, sagatavojot to agresīvākam braukšanas režīmam. Ieslēdzot “Predator Mode” mainīsies piekares augstums, maksimālo apgriezienu ierobežotāja darbība, izplūdes sistēmas skaņa, kā arī interjera izgaismojums.

Foto: Trion Supercars

Visas elektroniskās sistēmas varēs kontrolēt ar skārienjutīgu virsmu palīdzību. Superauto konstrukcijai izmantos oglekļa šķiedru un inkonelu – karstumizturīgu materiālu uz niķeļa bāzes. “Nemesis” būs visai ietilpīgs bagāžnieks, kurā varēs pārvadāt golfa spēles piederumus un aktīvo aerodinamikas elementu komplekts, kas palīdzēs saglabāt optimālo piespiedējspēku.

Automašīnas cena būs aptuveni 2 miljoni dolāru. 

Foto: Trion Supercars

Foto: Trion Supercars

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.