Jaunais “Maybach” tiks parādīts jau šogad

Losandželosas autoizstādē, kas durvis vērs novembrī, “Mercedes-Benz” nodemonstrēs jaunu S-klases modifikāciju, kas izgatavota uz pagarinātā modeļa bāzes. Kā atklājusi vācu kompānijas vadība, tirdzniecībā jaunais modelis dosies ar nosaukumu “Maybach.”

Losandželosā skatāmais luksusa klases sedans aizsāks jaunu “Maybach” modeļu saimi, kurā iekļausies vēl viens sedans un kabriolets, kā arī apvidus automobilis, kas tiks radīts uz “Mercedes” GL bāzes.

“S600 Maybach” garums ir iespaidīgi 5600 mm, bet riteņu bāze (3665 m) pārsniedz daža laba mazauto kopgarumu. Zināms, ka zem motora pārsega tam iemontēts 6,0 litru divpadsmit cilindru motors, kas attīsta 530 ZS jaudu.

Uzreiz gan jāpiebilst, ka 2015.gadā “Mercedes” sola laist klajā vēl garāku S-klases modifikāciju – 6,4 metrus garo limuzīnu “Pullman,” kam būs 2+2+2 sēdvietu formula un bruņām pasargāts korpuss.

“Maybach” darbība tika apturēta 2012.gadā dārgo izmaksu un nepietiekošā pieprasījuma dēļ, taču jau drīz pēc “Daimler” pieņēma lēmumu par zīmola atjaunošanu, solot to izmantot S-klases pagarināto un vislabāk aprīkoto versiju apzīmēšanai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.