“BMW” izgatavo “M4 DTM Champion Edition” (+ foto)

“BMW” prezentējusi kupejas “M4” īpašo versiju “DTM Edition,” kas izgatavota par godu kompānijas pilota Marko Vittmana uzvarai DTM čempionātā.

Foto: Publicitātes foto

“M4” „Čempionu” versijai ir sacīkšu bolīdam līdzīgs krāsojums – baltas krāsas virsbūve ar melnu jumtu, motora pārsegu un aizmugures bagāžnieku, ko šķērso daudzkrāsainas vertikālas līnijas.

Foto: Publicitātes foto

Aizmugures sānu logus grezno uzraksts „WIT,” „DTM Champion 2014” un Vācijas karogs, uz durvīm uzkrāsots 23.numurs ar kuru sportists piedalījās sacīkstēs, bet salons uzlabots ar alkantara apdares sporta stūri, oglekļa šķiedras dekoriem un sliekšņu uzlikām ar čempiona parakstu.

Foto: Publicitātes foto

“M4 DTM Champion Edition” komplektācijā būs 19 collu riteņu diski, radiatora reste oranžā ierāmējumā, oglekļa šķiedras spoguļu korpusi, aizmugures spoileris un difuzors.

Foto: Publicitātes foto

Īpašās versijas motortelpā ir tā pati tehnika, kas standarta modelim – 3,0 litru sešcilindru biturbo agregāts, kas attīsta 431 ZS jaudu (550 Nm) un palīdz kupejai līdz 100 km/h paātrināties 4,1 sekundes laikā. Automašīnas maksimālais ātrums ir 250 km/h, bet komplektā ar “M Driver’s Package” (papildaprīkojums) – 280 km/h.

Pavisam tiks izgatavoti 23 “M4 DTM Champion Edition” eksemplāri, cena šobrīd nav zināma.

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.