“Maserati Ghibli” Ziemassvētku dāvanai (+ foto)

Amerikāņu supermārkets “Neiman Marcus” sagatavojis savu 88 Ziemassvētku katalogu, kurā šoreiz iekļauts itāļu sportisko luksusa automašīnu ražotāja “Maserati” jaunākais modelis “Ghibli.” Ziemassvētku dāvanu meklētājiem pieejami 100 eksemplāri, viena eksemplāra cena – 95 000 dolāru.

No standarta produkcijas “Neiman Marcus” versija atšķiras ar īpašu virsbūves toni, sudrabotiem 20 collu riteņu diskiem un sarkanas krāsas bremžu mehānismiem.

Foto: Publicitātes foto

 Salonā būs ar bēšu ādu apvilkti sēdekļi, kas greznoti ar “Maserati” logotipu, lakoti melnas krāsas dekori, pedāļi ar uzlikām no nerūsējošā tērauda un 1280 vatu Bowers & Wilkins akustiskā sistēma.

Sedana komplektācijā iekļauta (daļējs uzskaitījums) apsildāma stūre un visi sēdekļi, aizmugures stikla žalūzija ar elektropievadu, lietus sensors un sistēma, kas ļauj iedarbināt dzinēju attālināti.

Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētku “Ghibli” pamatā ir modeļa pilnpiedziņas modifikācija “S Q4” ar 3,0 litru 410 ZS (550 Nm) sešcilindru benzīna motoru, kas līdz 100 km/h paātrinās 4,8 sekundēs un var sasniegt maksimālo ātrumu 284 km/h.

 Iepriekšējo gadu “Neiman Marcus” katalogā bija iekļautas ekskluzīvas Aston Martin Vanquish Volante, Ferrari FF, Chevrolet Camaro, Dodge Viper, Lexus IS-F un BMW 7-Series versijas.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.