Jauns dizains un tehnoloģijas “Honda” “Civic” modeļu klāstā debitēs Parīzē (+ foto)

Pirms Mondial de l’Automobile2014 izstādes Parīzē kompānija Honda publicējusi attēlus un informāciju par vairākiem uzlabojumiem 2015.gada Civic modeļu klāstā, kā arī par jaunā Civic sporta modeļa debiju.

Gan Civic, gan Civic Tourer modeļi ieguvuši jaunu auto priekšējās daļas ārējo dizainu, nodrošinot automobilim jaunu sportisku izskatu, ko raksturo jauni lukturi ar integrētu dienas gaismu un jauns, elegants priekšējais buferis. Civic hečbeku raksturo arī jauns aizmugurējais buferis, sānu sliekšņi, aizmugurējais spoilers ar melnu apdari un aizmugurējie LED kombinētie lukturi.

2015. gada modeļiem bez šiem augstākās klases uzlabojumiem automobiļa ārpusē veikti uzlabojumi arī automobiļa iekšpusē: jauns sēdekļu audums un izšuvums uz galvas balstiem, jauna durvju apdare ar hromētiem durvju rokturiem un vadības panelis ar pulētu, melnu apdari.

Šie estētiskie uzlabojumi lieliski apvienoti ar šajā auto klasē vadošo interjera ietilpību. Civic modeļa 477 litru and Civic Tourer automobiļa 624 litru bagāžas nodalījuma ietilpība saglabā vadošās pozīcijas savā segmentā.

2015. gada Civic modeļos pirmoreiz tiks ieviesta arī jaunā Honda Connect Plus automobilī ierīkotā audio un informācijas sistēma. Honda Connect sistēma piedāvā ērtības un savienojumus, atrodoties uz ceļa, tostarp šādas galvenās funkcijas: AM/FM, digitālo audio apraidi un interneta radio, Bluetooth savienojumu, interneta pārlūkošanu, satelītu navigāciju un atpakaļskata kameru .

Šīs sistēmas pamatā ir Android operētājsistēma (darbojas Android 4.0.4), izmantojot jau zināmo viedtālruņa matricas savilkšanas, pavilkšanas un pieskāriena funkciju, lai nodrošinātu piekļuvi šīm funkcijām septiņu collu ekrānā.

Foto: Publicitātes foto

Jaunais Civic sporta modelis

Eiropai paredzēto Civic automobiļu klāsts ir papildināts ar jauna modeļa – jaunās Civic sporta automašīnas – ieviešanu. Šī modeļa pamatā ir Civic hečbeks. To darbina 1,6 litru 120 ZS dīzeļdzinējs, bet virsbūvi raksturo saskaņotas krāsas aizmugurējais spoileris un 17 collu lietie diski, kas ir unikāla iezīme sporta automobilim. Bez tam Civic sporta automobilis atgādina īpašo gaidāmā Type R automobiļa dizainu ar jaunu priekšējo buferi, ko raksturo zemāks dekoratīvais režģis un melns salona jumta oderējums.

Foto: Publicitātes foto

Visos kompānijas Honda 2015. gada modeļos lielisks papildinājums būs standarta piedāvājumā iekļautā uzņēmumā Honda izveidotā City- Brake Active (CTBA) sistēma. Šajā sistēmā, kas izveidota ar nolūku novērst un mazināt negadījumu skaitu, kas notiek, barucot ar nelielu ātrumu, ceļa skenēšanai tiek izmantota radaru tehnoloģija, kas, konstatējot sadursmes risku, nodrošina automātisku bremzēšanu. Sistēma ir izveidota tā, lai darbotos, braucot ar ātrumu zem 30 km/h.

Kompānijas Honda preses konference notiks Parīzē ceturtdien, 2014. gada 2.oktobrī,plkst. 16.45 pēc Centrāleiropas laika Automobiļu izstādes 3.zālē.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.