“Honda” Eiropai paredzēto jauno “Jazz” modeli demonstrēs Parīzes automobiļu izstādē

Šodien kompānija Honda laidusi klajā pirmos jaunā Jazz modeļa attēlus. Tā publiskā debija paredzēta nākammēnes automobiļu izstādē Mondial de l‘Automobile 2014 Parīzē.

Populārā automobiļa jaunajam modelim izveidota pilnīgi jauna virsbūve. Tai raksturīgs elegants un moderns dizains, kas vērš uzmanību uz šajā mūsdienīgajā modelī ieviestajiem nozīmīgajiem uzlabojumiem. Ārējie izmēri ir mainījušies: auto kļuvis par 15 mm garāks, par 30 mm palielinātā garenbāze vēl vairāk paplašina salonu.

Eiropai paredzētais Jazz trešās paaudzes modelis, kas ir daļa no kompānijas Honda mazo automobiļu piedāvājuma, tiks izveidots saskaņā ar kompānijas globālo kompakto platformu. Tajā tiks saglabāta automobiļa vidū novietotā degvielas tvertne, kas jau sastopama pašreizējā modelī, kā arī Civic un jaunizveidotajā HR-V modelī. Šāda taupīga telpas izmantošana klientam nodrošina būtiskas priekšrocības attiecībā uz funkciju daudzveidību, interjera praktiskumu un bagāžas novietošanu.

Foto: Publicitātes foto

Arī šajā jaunākajā modelī salonā tiks izmantoti izcili daudzfunkcionālie Honda Magic Seats sēdekļi.

Jazz modeļa jaunā balstiekārta nodrošinās elegantāku un ērtāku braukšanu gan vadītājam, gan pasažieriem.

Jaunais Eiropai paredzētais Jazz automobilis, kas pārdošanā nonāks 2015. gada vasarā, nodrošinās labāku degvielas ekonomiju un veiktspēju, pateicoties jaunajam Earth DreamsTechnology dzinējam. Jauno 1,3 litru i-VTEC benzīna dzinēju papildinās sešu ātrumu manuālā pārnesumkārba (aizstājot iepriekšējo piecu ātrumu kārbu), vai arī CVT pārnesumkārba.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.