“Bugatti” īpašnieks atzīstas, ka savu superauto iznīcinājis tīšām (+ foto;video)

Teksasas iedzīvotājam Endijam Hausam draud 20 gadu cietumsods par apzinātu krāpšanos ar viņam piederošā “Bugatti Veyron” apdrošināšanu. 2009.gada novembrī Hauss inscenēja satiksmes negadījumu, nogremdējot savu superauto seklā jūras līcī netālu no Galvestonas salas, vēlāk pieprasot no apdrošināšanas kompānijas kompensāciju, kas bija uz pusi lielāka nekā automašīnas vērtība. Šā gada augustā Hauss atzinies, ka ūdenī iebraucis apzināti.

39 gadus vecais Endijs Hauss savu “Bugatti Veyron”  par 1 miljonu dolāru iegādājās 2006.gadā un samaksājot 20 tūkstošus dolāru apdrošināja to par 2,2 miljoniem. Trīs gadus vēlāk viņš nogremdēja automašīnu Meksikas līča lagūnā, nodarot tai neatgriezeniskus bojājumus.

Foto: Publicitātes foto

Policijai viņš paskaidroja, ka novērsis uzmanību no ceļa, darbojoties ar mobilo tālruni, vēlāk izskanēja arī versija, ka vadītājs centies izvairīties no zemu lidojoša pelikāna. Hauss pieprasīja kompensāciju no apdrošināšanas kompānijas, taču tā viņam atteica pēc tam, kad uzradās liecinieks, kas negadījumu bija nofilmējis (skat.video) un ievietojis youtube portālā.

Foto: Publicitātes foto

Tiesāšanās starp abām pusēm ilga piecus gadus un pēc jaunākā pavērsiena šajā lietā nozīmēta tālāku tās izskatīšana.

   

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.