Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem bojā gājuši trīs cilvēki

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Ventspils 23.kilometrā notika sadursme starp kravas automašīnu DAF ar piekabi, ko vadīja 1953.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu “Ford”, ko vadīja 1944.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas “Ford” vadītājs un pasažiere – 1949.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta arī kravas automašīnas vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās.

Balvos, Brīvības ielā, notika sadursme starp apvidus automašīnu “BMW X5” un mopēdu, ko vadīja 1936.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā bojā gāja mopēda vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un trīs cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 11 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā nav aizturēts neviens iereibis autovadītājs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.