Ferrari 458 Italia pēctecim turbīna un papildu 110 ZS (+ foto)

Ja pielikt, tad pielikt – Ferrari gatavo modeļa 458 Italia pēcteci, kas līdz šim izmantotā 4,5 litru 570 ZS atmosfēriskā agregāta vietā saņems par 110 Zs spēcīgāku 3,8 litru turbo „astotnieku” ar divām turbīnām un 680 ZS jaudu.

Ferrari 458 Italia pēctecim dots nosaukums M458-T un savu pirmo uznācienu starptautiskā mērogā tas piedzīvos 2015.gada Ženēvas autoizstādē.

Lai gan ražotājs neatklāj jaunā superauto tehniskos datus, sagaidāms, ka tas būs ātrāks par pašreizējo modeli, kas 100 km/h sasniedz 3,4 sekundēs un var paātrināties līdz 325 km/h.

Dizaina pārmaiņu skaitā būs jauni gaismas diožu lukturi, buferi un virsbūves aerodinamiskie elementi, kas nodrošinās labāku piespiedējspēku.

Kupejas aprīkojumā būs Harman-Kardon audio sistēma, atpakaļskata kamera (jaunievedums) un multimediju sistēma ar Apple CarPlay interfeisu, kas ļauj savietot viedtālruni ar automašīnas informācijas-izklaides sistēmu.

 Ferrari M458-T kļūs par otro itāļu kompānijas modeli ar turbo dzinēju. Pirmatklājēja gods pienākas gada sākumā prezentētajai kupejai-kabrioletam California, kas pēc modernizācijas saņēma 3,8 litru astoņu cilindru agregātu ar 560 ZS jaudu, nomainot līdz šim izmantoto 490 ZS motoru bez turbopūtes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.