Par 3 miljoniem dolāru pārdots pasaulē dārgākais kemperis (+ foto)

Austrijas kompānija “Marchi Mobile” pārdevusi pasaulē dārgāko kemperi “EleMMent Palazzo” jeb ceļojumu māju uz riteņiem, par kuru kāds turīgs klients no Dubaijas samaksājis trīs miljonus dolāru.

Foto: Publicitātes foto

Divstāvīgā automāja, kuru ražotājs ne bez pamata nodēvējis par pili uz riteņiem, apgādāta ar visu nepieciešamo, lai ceļotāji nekādā ziņā nejustos apdalīti.

Foto: Publicitātes foto

“EleMMent Palazzo” iebūvēta ar 40 collu TV un audio sistēmu aprīkota atpūtas zona, guļamistabas sektors, kas robežojas ar vannas istabu un sporta stūrīti, savukārt nospiežot pogu iespējams izbīdīt jumta terasi.

Foto: Publicitātes foto

No istabas pa trepēm sasniedzamā terase aprīkota ar mīkstām mēbelēm, nojumi, kas pasargā no saules un nokrišņiem. Par papildu maksu terasi var aprīkot ar apsildāmu grīdu un pilnībā nokomplektētu bāru. Ceļotāju rīcībā arī virtuve ar visu nepieciešamo aprīkojumu un iespēja paplašināt atpūtas zonas platību izbīdot sienas uz āru.

Foto: Publicitātes foto

Interesanti, ka “EleMMent Palazzo” komplektācijas varianti ir teju bezgalīgi, taču ražotājs izdalījis trīs galvenos virzienus: ceļojumu variants “EleMMent Palazzo,” kas maksā 2 170 000 eiro, “Viva VIP-Shuttle” mobilā biroja modifikācija par 1 684 000 eiro un “Showroom-Mobil Elemment Visione” par 1 290 600, ko var izmantot izstādēm un prezentācijas pasākumiem.

Foto: Publicitātes foto

“EleMMent Palazzo” garums ir 12 metri, svars 20 tonnas, bet sešcilindru 510 ZS motors ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 150 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Gadā Austrijas kompānija var izgatavot ne vairāk par pieciem mobilās ceļojumu mājas eksemplāriem.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.