Bugatti Veyron pēctecim būs 1500 ZS (+ foto)

Bugatti nomainīs modeli Veyron ar jaunu hibrīda superauto, kas attīstīs 1500 ZS jaudu, vēsta ziņu aģentūra Reuters, atsaucoties uz franču kompānijai tuviem ziņu avotiem.

Foto: Bugatti Veyron Super Sport

Pirmās ziņas par šo projektu izplatījās jau 2012.gadā un tika vairākkārt mainītas te apstiprinot, te noliedzot ražošanas iespēju. Jaunākā informācija liecina, ka Veyron pēctecim dota zaļā gaisma un rezultātu varēšot redzēt jau 2015.gadā. Zināms, ka viens no hibrīdiekārtas komponentiem ir Veyron izmantotais sešpadsmit cilindru četru turbīnu motors, kas spēj attīstīt līdz pat 1200 ZS, taču par citiem risinājumiem ražotājs klusē. Žurnālistiem izdevies uzzināt, ka jaunais superauto tāpat kā Veyron tiks izlaists 450 eksemplāros un arī cena būšot stipri līdzīga – aptuveni 1,25 miljoni eiro.

Foto: Bugatti Veyron Super Sport

2013.gada nogalē tika paziņots, ka kopš 2005.gada uz to brīdi realizēti 400 no 450 plānotajiem Veyron. Pēc tam, kad pircēji tiks atrasti pēdējiem 50 eksemplāriem, Veyron ražošana tiks pārtraukta.

Foto: Bugatti Veyron Super Sport

Bugatti Veyron jaudīgākais modelis Veyron Super Sport (1200 ZS) 100 km/h sasniedz 2,5 sekundēs, bet supermašīnas maksimālais ātrums ir 430 km/h.

Foto: Bugatti Veyron Super Sport

Foto: Bugatti Veyron Super Sport

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.