Avārijā ar trim cietušajiem automašīnas vadītājs pamet notikuma vietu

Vakar Alūksnes novadā pēc automašīnas avārijas vadītājs pameta notikuma vietu, tajā atstājot automašīnu ar trim cietušajiem.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Viļaka-Zaiceva-Krievijas robeža 33.kilometrā automašīna “Chevrolet”, kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa, iebrauca grāvī un apgāzās. Transportlīdzekļa vadītājs atstāja notikuma vietu, par to neziņojot policijai.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas pasažieri – 1991.gadā dzimis vīrietis un divi 1998.gadā dzimuši jaunieši.

Savukārt Rīgā, Kolkas ielā, notika sadursme starp automašīnu “BMW 525”, kuru vadīja 1987.gadā dzimusi sieviete, un motociklu “Honda”, kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un pasažieris – 1984.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, kurā cietuši 23 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurā cieta 15 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti seši iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.